Călătoria în Shambala

Mesaj energetic din Shambala – tărâmul ințelepților

Vă salut dragii mei și vă îmbrățisez cu inima,

Sunteți acum, aici, prezenți pe drumul către lumina desăvârșirii. Îndrăzniți!
Întoarceți-vă către voi și către inimile voastre.
În voi se află construcția unui întreg Univers, un întreg se află în tot ceea ce vă reprezintă pe voi ca oameni, spirit și energie.

Ridicați-vă, scuturați-vă de praf și mergeți apăsat tot înainte. Și dacă puteți trageți-i și pe cei din jurul vostru după voi. Pentru că inimile voastre vor ști încotro trebuie să mergeți și unde trebuie să ajungeți, astfel veți ști că drumul vostru se află în lumină. Nu vă lăsați seduși și nici nu abandonați pe drumul vostru deoarece veți ajunge acolo unde trebuie și unde Sinele a ales să fie dintotdeauna.

Dacă cei din jurul vostru sunt triști și abătuți, arătați-le iubirea, imbrățișați-i fizic sau în gând și zâmbiți-le, astfel ei devin salvați iar voi iertați.

Sunteți fii și fiice din sânge nemuritor, comportați-vă ca atare!
Conștientizați minunata comoară ce se află în voi, în sângele si ADN-ul vostru și în tot ceea ce sunteți în esență.
Comportați-vă impecabil și rămâne-ți în frecvența înaltă a iubirii necondiționate. Aceasta este arma voastră.

Mergeți în inimile voastre, acolo sunteți voi cu voi înșivă, inima vă va vindeca de toate deficitele, bolile, blocajele, imperfecțiunile și vă va întări câmpul vostru energetic.

Oh, cât de multe face inima ta pentru tine și pentru existența ta…și toate acestea fără să-ți ceară nimic în schimb!

Afirmă: Eu Sunt Pacea Lumina și Iubirea!
Sunt pregătit dintotdeauna pentru perfecțiune și voi rămâne astfel neschimbat, pentru totdeauna!

Au trecut timpuri și vin timpuri, însă timpul vostru este unic, iar voi în această unicitate și Conștiință colectivă veți reuși să schimbați ce necesită a fi schimbat, ca totul să fie în favoarea adevărului primordial al vostru și în scopul nobil pentru pace, perfecțiune, lumină, iubire, armonie și echilibru în tot și toate la nivel Universal.

Tu ești UNUL și tot colectivul se manifestă într-un singur sens, aceasta este Conștiința Universală iar în aceasta se află: lumina, armonia, echilibrul și iubirea.

Astăzi mă veți simți ca o adiere blândă, ca un parfum plăcut, deoarece astăzi este o zi specială!
Astăzi se revarsă asupra voastră raze de lumină din SHAMBALA!
Simțurile voastre se vor intensifica și  veți fi așa cum sunteți în esența voastră.
Veți fi dezgoliți rămânând doar voi cu voi, unii vor deschide ochii acum, aici, exact ca un nou născut care vede pe mama lui pentru prima dată și se minunează de ea și de iubirea ei. Așa vă veți minuna și voi, de voi înșivă. Și toate în sensul pozitiv al celor mai frumoase experiențe.
Pentru că Eu sunt Regele Shambalei și vreau să readuc echilibrul și armonia înapoi pe Pământul meu iubit. Pentru că în mine se află lumina nemărginită și infinita iubire stă în esența mea și toate acestea doresc să le arăt oamenilor.

Bogația voastră emoțională și sensibilitatea sunt un dar Divin pentru voi. Sensibilitatea în creștere vă arată că a venit timpul. Exact de aceasta aveți nevoie și totul este în regulă. Îndrăzniți să vă folosiți sensibilitatea in mod constructiv.

Amintiți-vă cine sunteți cu adevărat. Mergeți in esența a ceea ce sunteți. Amintiți-va că sunteți minunate ființe de lumină pline de iubirea ce vine din inimile voastre puternice. Sunteți deja tot ce spuneți.

Deschideți-vă catre ușurință, urmați fluxul vieții și deschideți-vă către ușurința vieții voastre. Mergeți astfel pe drumul vostru in seninătatea unei manifestări unice.

Toți sunteți în aceeași egală măsură la fel.
Diferența dintre voi o face procentajul disponibilității voastre de a vă deschide  către Univers.
Toți sunteți Unici și vă manifestați Unic.
Vindecarea se află în voi.
Voi decideți capacitatea deschiderii către nou dictând aceasta strict din punct de vedere personal, individual, gradual și intelectual. Îmbrățișați-vă Sinele Divin și acceptați schimbarea în viața voastră, aceasta fiind in totalitate o alegere făcută la un moment dat in manifestarea personalității și a ceea ce sunteți ca indivizi.

Atrageți către voi puterea naturii și uniți-vă forțele cu puterea naturii și cu iubirea pentru mama Pământ. Simțiți-vă ca noii născuți și mulțumiți pentru comoara pe care această minunată planetă v-o oferă necondiționat.

Semănați semințele afecțiunii, iubirii, bunătății și atenției în jurul vostru. Atingeți cu iubirea ce vine din inima voastră astfel ajutându-vă semenii să-și regăsească lumina lor interioară, astfel recolta voastră va fi bogată.

Căutările voatre vor ajunge în curând la final și finalul va fi exact ce voi v-ați dorit pe tot acest parcurs în care a-ți lucrat îndeaproape la realizarea scopurilor voastre.
Trăiți în prezentul: ACUM, fii de nemuritori…acesta este doar începutul a tuturor minunățiilor care vor veni peste voi în existența voastră.
Bucurați-vă pentru că existați acum, aici în aceste momente unice ale evenimentelor pozitive ce se petrec pe Pământ.

Sărbătoarea voastră este și a mea, sărbătoarea mea este și a voastră!

Vă îmbrățișez cu inima, oferindu-vă binecuvantare și lumină.
Regele Shambalei, Kalki, Aniruddha.

 

Un răspuns la „Călătoria în Shambala”

Lasă un răspuns