CĂLĂTORIA ÎN LEMURIA

Mesaj energetic- Activarea catenelor eterice ADN

Bine te-am regăsit om minunat de lumină!

Liniștea acestui moment să-ți aducă și să-ți păstreze puritatea în inimă!
Ceea ce noi îți comunicăm este lumină, iubire și adevăr, iar tu, acum, deja simți în inima ta căldura cuvintelor noastre pure.
Iubiții mei frați și iubitele mele surori de pe Pământ, vă îmbrățișez cu inima! Sunt ARIAS și fac parte din consiliul suprem a celor 12 din minunatul tărâm Lemurian.

Te salutăm și te îmbrățișăm om minunat de lumină!
Eona astăzi a venit aici, la noi, deoarece a dorit sa ne cunoască minunatul nostru loc unde noi existăm dintotdeauna. Astfel fiind fascinată de ceea ce privește împrejur îi acordăm timp, ea fiind asemeni unui copilaș care descoperă lumea cea nouă.
Am activat 12 cristale diferite fiecare cu raza sa specifică, pentru ca ea să ajungă la templu să-i oferim încrederea de care avea nevoie. NOI suntem Lumină și Iubire, binecuvântați să fiți oameni ai luminii și iubirii Universale!

Pentru că întotdeauna s-a vorbit și preluat informații din minunatele noastre conexiuni cu voi, astăzi vrem să vă dezvăluim altceva.
Sunt informațiile pe care mulți dintre voi le veți asimila atât de bine încât începând de acum se vor manifesta toate acestea ce sunt spuse și vor conduce către o realitate absolut minunată în care doar sublimul și esențialul iubirii, vindecării, evoluției și luminii poate fi detaliat și asimilat în fiecare părticică și por al minunatului vostru trup Univers și partea Divinității Universale. 

Astfel dorim să vă dezvăluim în mai multe etape cum puteți să vă reconstruiți întregul vostru sistem energetic pentru ca acesta să fie în totalitate reprogramat pozitiv pentru a conduce către realizarea și îndeplinirea cât mai armonioasă dintre această minunată legătura fizic- energetică astfel în subtil voi veți lucra toate acestea pentru îndeplinirea și reconstrucția existențială a voastră.

Astăzi vom vorbi despre reconstrucția și reprogramarea ADN-ului și  telomerilor, acestea fiind esențiale pentru echilibrare, vindecare și capacitatea de a prelungi durata de viață.
După cum bine știți 2 catene ADN sunt active, restul catenelor fiind inactive în corpul fizic uman iar rolul telomerilor este de a  proteja materialul genetic al celulei. Astfel prin meditație voi veți lucra ADN -ul vostru pentru a reactiva toate abilitățile voastre ce vă aparțin de drept, încă de la începuturile voastre.

Prin activarea catenelor eterice de ADN vă veți putea expanda constiința atrăgând în acest mod energiile înalte. Veți lucra efectul îmbătrânirii și alte manifestari tatalitar minunate se vor extinde în mediul vostru interior și exterior.

Vei merge în meditație folosindu-te de două cristale de cuarț cu vârf de mărime medie cât să încapă în palmă. Aceste cristale se vor ține în ambele mâini, cu vârful îndreptat către trupul fizic.

Vei respira adânc și relaxat astfel:
timp de 7 secunde inspiri, menții 7 secunde, expiri lent pe durata a 7 secunde. Tot acest procedeu se repetă de 7 ori , timp în care te vei concentra relaxat pe  imaginarea catenelor ADN, astfel observând cum acestea se modifică multiplicându-se. Lângă cele 2 catene ADN vei mai adăuga încă 10 catene ADN, toate având la terminația lor transferul complet format din telomerii întregi.
În timpul meditației este posibil ca unii oameni să observe cum aceste catene pornesc din dreptul inimii lor către exterior. Alții pot observa în detaliu, în organism, în anumite părți ale corpului său aceste transformări însă oricum este imaginat acest întreg proces, el este corect.
Această meditație este necesar să fie repetată zi de zi și trebuie integrată în meditația zilnică.
Activarea catenelor eterice de ADN te va ajuta în toată existența atât fizic cât și interdimensional, în plan astral.

Există posibilitatea odată cu activarea catenelor eterice ADN să observați diferite modificări de gusturi atât la nivel fizic cât și energetic, de asemenea se pot observa modificări ale preferințelor sau pot fi aduse la suprafață din interiorul inconștientului toate sentimentele negative care au rămas netratate, traumele și îndeosebi tot ceea ce necesită în continuare vindecare. Acestea nu pot fi evitate, necesitând atenție și vindecare.
Astfel trebuie să conștientizați că toată această străduință a voastră vă aduce mari beneficii astfel direcționându-vă în cele mai înalte niveluri evoluțional energetice.

Eu sunt ARIAS și mă simt onorat să vă transmit informații necesare pentru evoluția umanității.Vă îmbrățișez cu inima. Fiți binecuvântați! Sunteți binecuvântați și susținuți!

 

 

Lasă un răspuns