Calatoria in Lemuria – mesaj energetic

Despre portalul energetic 12.12. Despre planurile dimensionale și corpul de lumină.

Te întâmpinăm și te îmbrățișăm cu inima om Divin!

Mesaj energetic din Telos

Bine te-am regăsit om minunat de Lumină! Te îmbrățișăm cu cele mai curate gânduri ce vin din interiorul ființei noastre, din inimă!

Eu sunt Adama, șeful Consiliului Lemurian al Luminii din Telos. Mă simt onorat să vă vorbesc. Acum și aici conectându-mă la inimile voastre minunate!
În lumina și iubirea Creatorului vă salutăm oferindu-ne ca mentori și ghizi în ascensiunea voastră.

Vă trimitem multă dragoste din Telos unde această energie divină este în cea mai mare parte fluxuri de abundență.
Începe să te iubești și să iubești tot ce te înconjoară. Oferă iubirea ta în mod absolut dezinteresat pentru toată creația.
În acest minunat drum înspre inima ta vei întâmpina diferite greutăți, vor veni diferiți frați sau surori să te distragă din drumul tău însă tu trebuie să fii consecvent în tot ce intreprinzi.

Înlătură din drumul tău vreascurile din toamna târzie, dă-le deoparte cu recunoștință și iubire deoarece au și ele partea lor de contribuție în toată creația.
Nu există pom perfect, imperfecțiunile sunt făcute să te ajute să evoluezi, astfel ajungi cât mai sus, acolo unde trebuie să fii, vei fi!
Lasă vreascurile să-ți marcheze drumul astfel ajungi la ținta ta.
Invocă râuri de iubire din inima ta pentru toată creația.
Folosește cele 7 raze de lumină pentru inițieri în lumină, iubire și evoluție, pentru vindecare, ascensiune și realizarea abundenței în viața ta.

Despre portalul energetic 12.12, ora 12:12

După cum bine știți portalurile energetice se deschid la un anumit interval de timp, periodic, pentru ascensiune, evoluție și expansiune.

Astfel în acest moment există acest portal nou care aduce echilibrul și un nou început, prin urmare acest portal vă ajută să vă reorientați în toate activitățile astfel încât unii dintre voi se vor trezi practic în fața unui mare zero: o vor lua pur și simplu de la capăt, de la zero, din nou, alții vor simți nevoia să-și remodeleze în totalitate existența, alții se vor trezi pur și simplu în fața unor experiențe inexplicabile, inedite care sunt create pentru a vă conduce în minunatele noi începuturi aceasta fiind o etapă premergătoare viitoarelor energii care vor sosi pe Pământ.
Vor exista printre voi foarte mulți care se trezesc pur și simplu în fața faptului împlinit, primind așa pur și simplu fără a cere în mod expres, diferite abilități.
Toate acestea vor curge înspre voi datorită energiilor înalte coborâte prin noul portal , timp de trei zile consecutiv.
Se poate să experimentați abilități necunoscute până în acel moment, să simțiți energii noi care vă înconjoară și multe astfel de situații în fața cărora veți fi puși fără a fi atenționați în prealabil.
Însă nu trebuie să vă temeți. Toate experiențele au un sens în viața voastră și toate vă conduc în noul salt evoluțional mult așteptat.

Despre corpul de lumină.

După cum știți, această planetă este în creștere. Frecvența sa crește rapid și își pierde din densitate. Densitatea cum este cunoscută în a treia dimensiune, este o condensare a luminii. Această densitate scade și frecvența vibrațională a planetei și a oamenilor crește. Acesta este un proces destul de interesant.
Din cea de a 5-a până la a 9-a dimensiune se formează nivelul creației în modelul vostru de manifestare.

A 5-a dimensiune este dimensiunea corpului vostru de lumină, în care voi deveniți maestri conștienți de ființele multidimensionale.
Ascensiunea spre a 5-a dimensiune se întâmplă de la sine. Dacă vă aliniați cu inima și iubirea, veți experimenta această ascensiune mai ușor și mai repede. Cu cât vă găsiți sub diferite pretexte mai multe probleme în exterior, cu atât va fi mai grea, dureroasă și epuizantă ascensiunea.

În această dimensiune minciunile matricei au rămas deja în urmă, deoarece aici cu ajutorul iubirii din inimile voastre vă detașați ușor. ACUM toată energia întunecată rămâne în urmă nemaireușind să vă atingă deoarece acum sunteți protejați de iubirea din inima voastră. Aici este foarte important să vă mențineți calmul. Cu această tehnică autoimpusă veți rămâne în dimensiunea menționată.

A 6-a dimensiune conține toate modelele sub formă de scheme principale ale ADN-ului tuturor speciilor inclusiv ADN-ul uman. Aici sunt toate informațiile din lumină inclusiv informațiile primordiale ce constau în: caracteristici, manifestarea, limbajul, corespondența, construcția luminii, chei pentru activare a diferitelor aspecte și categorii în lumină. Aceasta dimensiune este un spațiu vid, absolut gol și infinit.

În acest spațiu omul poate crea orice număr de realități diferite pentru a le experimenta. Aceasta poate fi așadar, numită spațiu de creație unde îți proiectezi viața pentru a o vedea cu ochii umani.

A 7-a dimensiune este expresivitatea geometriei sacre în care se află informația luminii și creativității pure. Aici totul este rafinamentul infinit a unei dimensiuni în care te percepi ca individ în înalt nivel evolutiv.

A 8-a dimensiune este conștiința universală, spiritul de grup și grupul. Aici conștiința individuală se șterge lăsând loc conștiinței universale, în care integrat fiind vei percepe și vei lucra în modelul de grup împreună cu cei evoluați integrați în grup. Aici nu mai există “eu” separat, aici există integrarea în tot și toate: UNUL- întregul.

A 9-a dimensiune este locul colectivului și conștiinței planetare, sistemelor solare, galaxii și dimensiuni. Aici dacă ajungi îți va fi foarte greu să rămâi în mod conștient deoarece din nou percepția “eu” trebuie să fie deja integrată în tot. În această dimensiune vei percepe că ești în conștiința unei întregi galaxii și că toate stelele, planetele, cometele și orice formă de viață se află în tine și tu te afli în acestea!

În cea de a 10-a până la a 12-a dimensiune este un nivel ridicat de creație. A 10-a este sursa razelor de lumină și se mai poate numi și casa celor Elohim. Aici noul plan de producere este proiectat și trimis în planul de producere intermediar. Aici poate exista sentimentul de “EU” însă aici nefiind pregnant ca în dimensiunea a treia.

A 11-a dimensiune este dimensiunea a luminii preformate aici este starea care se poate percepe ca cea dinaintea unui orgasm sau strănut, o stare de așteptare rafinată. Aici este nivelul de esență numit Metatron, aici este câmpul informațional Akasha, Akasha galactică, planetară, universală, individuală și în general pentru toate sistemele sursă.

Dimensiunea 12 este singurul punct în care totul este conștient ca fiind unul cu tot ceea ce este recunoscut. Nu există nici o separare de niciun fel. Atunci când mergi cu un tren, te bazezi în a fi unul cu tot ce este în acel tren, împreună cu puterea creatoare. Atunci când ajungi la acest nivel, nu vei mai fi niciodată același, deoarece nu poți menține decât cu foarte multă străduință gradul obișnuit de separare odată ce ai experimentat o unitate perfectă.

Trebuie să vă mai spunem că dimensiunile continuă și după cea de a 12-a dimensiune, însă această detaliere o vom face cu altă ocazie a reîntâlnirii noastre.

Vă îmbrățișăm cu inima dorindu-vă ascensiune cât mai ușoară anunțându-vă că suntem întotdeauna alături de voi, bucurându-ne împreună cu voi pentru toți pașii făcuți în lumină și iubire!

 

Lasă un răspuns