Reconfigurarea traiectoriei complexitatii neuronale 3

Noi suntem ființe nelimitate in toată structura, atât fizic(cu toate că există aparenta limitării fizice, universul interior complex, se modifică constant fie că suntem conștienți și realizam noi traseul, fie că se modifică automat ) cât și energetic și capacitățile pe care le deținem dar nu suntem /suntem parțial conștienți de ele, participa activ în marea existența.
Daca suntem creatorii propriilor noastre trasee existențiale, aceasta semnifica că avem minunata capacitate de a realiza în existență, pana la cel mai mic detaliu, modificarea completă atât a trupului cât și energetic
(la mine schimbarea a intervenit energetic in prima faza, ceea ce a condus la orientarea , mai apoi, către fizic, dar posibilitățile pot și sunt nelimitate , in conformitate cu cate existențe de sursa întrupată , se manifestă în acum)
Din moment ce dispunem de conștientizarea subconștientului prin anumiți pași care se realizează în acest sens (dimensiunile sunt în noi, subconștientul in sine are mai multe trepte de modificare profundă percepție) aceasta semnifica că întreaga noastră capacitate de care suntem conștienți Intr o foarte mică parte, poate fi utilizata după ce este descărcată pe structuri, în rețeaua neuronala și în constient.

Aceasta percepție a ceea ce suntem, dar și parcurgerea in conformitate cu etapele pe care le traversam, ne ajuta nu numai sa regăsim ceea ce suntem cu adevărat, profund interior in conștientizare, aprofundare și manifestare deplină a sistemului dar și să înțelegem profund , conexiunile cu sursa manifestată, creația in sine și tot ceea ce se manifestă în existență fără a omite să adăugăm și nemanifest din care se readuce în amintire toată traiectoria.

In definitiv exista acel altceva dincolo de ceea ce știm că suntem și pentru a accesa măreția este nevoie sa eliberăm vechile traiectorii in care ne am complăcut.

Reprogramarea activ-constienta in structura neuronala, semnifica actiunea prin care se realizeaza dezvoltarea noilor modele neuronale prin intermediul implememtarii active, demers ce are la baza actiunea propriu zisa. Sinapsele realizeaza legaturile neuronale, in care materia neurotransmitatorului genereaza impulsurile si modifica potentialul membranad prin descarcare a informatiei. Modelarea cu evenimente create in mod deosebit pot juca un rol important in reconstructie neuronala, prin realizarea simularii bazata pe eveniment. Aceasta modalitate impusa va conduce reactia de impuls pentru neuron, acesta fiind potentialul de actiune.
Scopul principal in reconstructia neuronala este a crea noua retea prin care sa fie experimentat, cu exactitate, tot ceea ce decide fiinta umana pentru propria sa existenta, ceea ce este benefic in a traversa, experimenta si parcurge in acum.
Interconexiunile in stimulari si redarea evenimentelor ce sunt alese in conformitate cu potentialul fiintei umane sunt reprezentate de toate categoriile de neuroni.

Lasă un răspuns