Neutrinul captat la nivel intracelular

Proiecția , matricea, coborârea, călătoria, regăsirea, parcurgerea și ascensiunea.
Neutrinul captat la nivel intracelular.
Din bilocatia din soare in care neutrinul a fost captat la nivel de camp energetic și apoi fizic intracelular.
Proiecția reprezintă traiectorii sau cumul de elemente interioare, informatii care pleacă în exteriorul fiintei umane și prin energie se manifesta astfel încât ființa umană călătorește călătoria fără a fi conștientă de sine. Aceasta aparține de vechile structuri și vechea matrice, la nivel intracelular este stocată informația , in nucleu și câmp energetic care prin construcție neuronala și piezoelectricitate , trasează și manifestă cu energia ființei umane(vezi aspect minte), in care se ia stare în manifest, creația în sine.
Alegerea coborarii este iluzia. In esență nu am coborât și nu am separat, numai conștiința fragmentată considera că a coborât și că manifestă. Eliberând aceste trasee , conștientizăm că suntem dintotdeauna și deținem de asemenea primordialitate dintotdeauna in stare inițială, nucleu, celula și structură, dar pentru a fi accesate se parcurge eliberarea prin destructurate completa , abandonul este o stare inițială care atinge și manifestă vid-zero unde proiecția prin implozie este eliberata și prin expansiune atingandu-se imortalitate se poate manifesta prin piezoelectricitate in nucleu și celulă și aceasta nu tine de dieta pentru trup și numai de apa primordială și de soare – neutrini care amesteca non stare cu stare manifestată prin absorbția sa in mitocondrie.
Aceasta este etapa descărcată din ancorare în conștiința superioara pentru redarea informației dar și pentru manifest. Paradoxul este starea de manifest fără manifest pentru că totul se parcurge prin sine din vid și din reîntoarcerea prin elementul de gaura neagra care în fapt este viața dar nu poate fi accesată până nu este atinsa emanația.
Parcurgerea și ascensiunea nu sunt deoarece ele sunt deja în cuantic și se pot accesa de la sine exact prin abandon și eliberare deoarece informația și elementul principal primordial se derulează din zero.
Vidul deține informație și proiecția se manifesta prin vid.
Abandonul și captarea neutrinilor reprezintă ancorarea in conștiința superioara, aceasta fiind eliberarea.

Lasă un răspuns