Constiinta superioara

Percepția traiectoriilor, suma tuturor posibilităților care sunt destructurate prin zero- vid, permit ființei umane sa manifeste potențialul nelimitat miracolul din spatele retinei. Acest miracol este accesat intracelular la nivel ADN prin conștiința superioara, redare și parcurgere.

Primirea informațiilor, despachetarea și accesarea,reprezintă capacitatea denumita abilitate extrasenzorială care modelează nucleul și fiinteaza in stare acum în element primordial în conformitate cu emanația.

Prin emanație, raza de lumina pleacă în intreg, vine din întreg și se reprezintă pe sine însăși in Atotcuprinzator, aceasta este omniprezenta de sine, informație vibrație și energie cuantica.

In cuantic avem suma tuturor posibilităților care devin esențiale în existență, în conformitate cu parcurgerea din stare, aceasta fiindca emanația se întâmplă pe sine în sine și în intreg.

Prin dobândirea capacității de eliberare in stare inițială practic ființă umană se accesează în element primordial , aceasta reprezintă curgerea și parcurgerea dar nu este intenționată și este realizată din omniprezenta.

Aceasta omniprezenta reprezintă elementul primordial care este înglobat la nivel intracelular și care necesită a fi despachetat pe structurile ființei umane pentru a putea fi accesate, ori prin accesare deplina, ființă umană activează acest potențial și îl manifestă .

Manifestarea aceasta crează în existență- existență, în vibrația superioara, pe deplin eliberată de nivelurile inferioare, prin transcendenta, și aici avem posibilitatea creativă și creatoare pe care o analizăm în conștiința de sine și o parcurgem de asemenea exact așa cum se arată a fi în redare și prin emanație.

Aceasta emanație este sursa primordială eliberată de efectele anterioare de umbre și elemente care obstrucționau curgerea.

Aceasta este purificarea ființei umane pentru accesarea sa in primordialitate și se parcurge in ființare prin zero.

Proiecția , matricea, coborârea, călătoria, regăsirea, parcurgerea și ascensiunea.

Neutrinul captat la nivel intracelular.

Din bilocatia din soare in care neutrinul a fost captat la nivel de camp energetic și apoi fizic intracelular.

Proiecția reprezintă traiectorii sau cumul de elemente interioare, informatii care pleacă în exteriorul fiintei umane și prin energie se manifesta astfel încât ființa umană călătorește călătoria fără a fi conștientă de sine. Aceasta aparține de vechile structuri și vechea matrice, la nivel intracelular este stocată informația , in nucleu și câmp energetic care prin construcție neuronala și piezoelectricitate , trasează și manifestă cu energia ființei umane(vezi aspect minte), in care se ia stare în manifest, creația în sine.

Alegerea coborarii este iluzia. In esență nu am coborât și nu am separat, numai conștiința fragmentată considera că a coborât și că manifestă. Eliberând aceste trasee , conștientizăm că suntem dintotdeauna și deținem de asemenea primordialitate dintotdeauna in stare inițială, nucleu, celula și structură, dar pentru a fi accesate se parcurge eliberarea prin destructurate completa , abandonul este o stare inițială care atinge și manifestă vid-zero unde proiecția prin implozie este eliberata și prin expansiune atingandu-se imortalitate se poate manifesta prin piezoelectricitate in nucleu și celulă și aceasta nu tine de dieta pentru trup și numai de apa primordială și de soare – neutrini care amesteca non stare cu stare manifestată prin absorbția sa in mitocondrie.

Aceasta este etapa descărcată din ancorare în conștiința superioara pentru redarea informației dar și pentru manifest. Paradoxul este starea de manifest fără manifest pentru că totul se parcurge prin sine din vid și din reîntoarcerea prin elementul de gaura neagra care în fapt este viața dar nu poate fi accesată până nu este atinsa emanația.

Parcurgerea și ascensiunea nu sunt deoarece ele sunt deja în cuantic și se pot accesa de la sine exact prin abandon și eliberare deoarece informația și elementul principal primordial se derulează din zero.

Vidul deține informație și proiecția se manifesta prin vid.

Abandonul și captarea neutrinilor reprezintă ancorarea in conștiința superioara, aceasta fiind eliberarea.

Lumina reprezintă informația neutrinilor solari care dețin elemente primordiale ce pot fi descărcate pe structurile energetice și mai apoi sunt eliberate la nivel de nucleu pentru a servi in manifest și existență.

Neutrinii solari sunt părți componente de informație de conștiința solară care de asemenea face parte din conștiința superioara datorita elementelor ce constituie focul viu.

Partea acestui foc viu se descarcă și se manifestă în existență prin toată proiecția și ființă umană poate deveni conștientă de sine în sine însăși exact in momentul in care își absoarbe prin definiție întreaga dualitate.

Din perspectiva multidimensională și numai trivalentă, vom avea în definiție toate aceste informații ce pot fi accesate. Aceasta reprezintă nonliniar și parcurgerea prin transcendenta, pentru că ființarea sa primească primordialitatea informațională ce se descarcă in nucleu.

Miracolul este abandonul.

Iubirea , neutralitate, esență, contemplare.

Toate se parcurg in tot unitar.

Ansamblul de doctrine dogmatice primite în existență proprie prin însăși parcurgerea existenței in sine în modul inconștient este eliberat exact in momentul conștientizării de sine prin emanația sinelui.

Aceasta găsește fără contradicție și manifestă în existență, eliberat de producerii și doctrine, concepte sau creatii, armonizarea și echilibrarea prin emanație, ce reprezintă expansiunea in/din potențialul nelimitat.

Acesta reprezintă interiorul și manifestă exteriorul după cum parcurgem creația în conștiința conștientă.

Abandonul merge mână în mână cu redarea din emanație, aceasta reprezentând eliberare conștiinței fragmentate care reda ființei umane starea primordială.

Nivelurile constiintei si parcurgerea eliberarii aspectelor care devin nerezonanta de sine

Capacitatea prin care ești înțeles de către cei din jur, nu depinde de informația pe care tu o prezinți.

Fiecare ființă umană este situată pe un anumit nivel de conștiință astfel, informațiile percepute și care ajung către cel in cauză, vor fi percepute, traduse și integrate după nivelul aceluia, așadar nu e treaba ta, dacă există ființe umane care nu ajung să integreze informația, sa o perceapă exact cum este redată.

Modalitatea de percepție și cât de dispusă este fiecare ființă umană în parte, sa lucreze cu sine, devine in final, ceea ce se traduce că fiind nivelul de conștiință în care ființa umană se regăsește.

Nivelurile inferioare, negative care au la baza frustrări, violenta verbala și orice violenta interioara, este un nivel de conștiință , un nivel inferior, un nivel în care percepția , atât cât se poate exprima, este ceea ce definește pe cel in cauză, care se regăsește, potrivit credințelor, cutumelor etc, in acel nivel.

Nivelurile superioare semnifica , că prin munca asiduă cu sine însăși, ființa umană, elibereaza de la sine prin integrare, acceptate , transcendere, vindecare , toate celelalte percepții și niveluri inferioare, in care, ființa umană s-a situat la un moment dat, in propria sa viață și existența.

La începutul unei treziri spirituale, aproape toate ființele umane, trec prin aceste niveluri de conștiință și manifestare și cu cât este realizată munca cu sine, aceste vibrații de natură inferioară sunt eliberate mai mult și mai mult din sistemul ființei umane, din trupul fizic, energetic, din ceea ce ființa umană este. Odată ce sunt eliberate, ele nu mai sunt prezente și ființa umană nu mai apelează la acele vibrații de manifestare, practic acel cumul de informație și vibrație, este destructurat in totalitate.

Așadar:

– ființa umană nu poate traversa aceste niveluri și vibrații de natura inferioară, până nu percepe, integrează, înțelege, asimilează și vindeca in totalitate, de la sine, respectivele vibrații care l-au compus până în acele momente, pe care le-a tradus ca fiind un stil de existență.

-existenta acceptării depline , a traversa eliberarea aceasta, presupune a înțelege în totalitate propria existență, propria minte, ceea ce se regăsește ca fiind ansamblul și parcurgerea procesului de vindecare

-eliberarea nivelurilor de frecvență inferioară, violența verbala, agresivitate fizic-verbala, negativitate mentală, dizarmonii în trup fizic(diferite aspecte cum sunt grăsimi depozitate care au toxicitate și informația stocată de nivel inferior,etc) se realizează prin însăși înțelegere profundă că există și altceva în afara de aceste aspecte neeliberate, înțelegerea profundă că nemulțumirea in general, a unui nivel inferior de manifestare, este integrat și eliberat numai prin CONSTIENTIZARE DE SINE.

-teaversarea eliberării sau parcurgerea eliberării, transcenderea nivelurilor inferioare presupune eliberarea în sine din structuri, straturi energetice, componența in sine a ființei umane , a tuturor aspectelor cu conotație inferioara negativă , care au constituit și au manifestat o existență ( programele negative din subconștient, induse sau creații proprii) minte negativă și toți factorii care au creat și au manifestat traiectoria existenței ființei umane până în acele momente.

Pentru a elibera tot ceea ce este de nivel dual, este necesar să fie înțeles profund ce semnifica, fiecare aspect în parte, ce trasează fiecare aspect în parte, ce manifestă fiecare aspect în parte și tot ceea ce poate fi realizat, din conștientizare de sine, pentru a reda ființei umane, un traseu de vindecare , traseu care este redat exclusiv de interior prin iubirea divină a ființei umane, intuiție și conștientizare.

💯🔥💓Fiind autentic, exact așa cum vine totul, totul se petrece prin tot și prin tine. Ești acolo, în vibrația energiei, cuantică, superioară, creativă, înălțătoare, ești în ceea ce ai căutat dintotdeauna.

Aceasta este tot.

Autenticitatea reprezintă a reda călătoria aceasta din ceea ce ești, aceasta te îndeplinește cu adevărat pe structuri și în ființare.

Despre focul sacru , focul interior vă vor vorbi doar cei ce îl parcurg, ce îl simt, ce îl petrec , aceasta nu-i o teorie sau concept , e viață vie. 🔥💚🙏

Accepta-te, prin acceptare te îndeplinești în esență și te parcurgi.

Prin noi curge suflarea divină, aceasta este iubirea divină, ficul sacru despre care vă vorbesc din nou și din nou

Aceasta este forță incomensurabila care există în întreg și odată ce atingem esență, esența este viul vieții, se relevă ființarea. Ființarea cea care curge în și din întreg.

Aceasta forta interioara imi anima toata suflarea, viata, existenta si prin abandon complet. Las si curge de la sine,

toata existenta tot ceea ce sunt, se intampla pur si simplu prin mine.

Aceasta forta interioara mă modeleaza și mă conduce să mă abandonez în intreg, în pretutindeni, fără timp și spațiu, dincolo de infinit.

Aceasta este o chemare a inimii, o viață vie- sacră, fără de viață si moarte și nu am cuvinte să îți explic această tărie și forța interioară care arde în ceea ce sunt.

Din această forță interioară s-au ars toate iluziile și mintea a fost absorbită complet în redarea divinului, în redarea conștiinței superioare care pur si simplu, curge de la sine prin ceea ce sunt.

Un amestec de ceva ce nu pot explica și pot denumi ca fiind vocea inimii pentru că în inimă este puritatea iubirii neconditionate, a sursei din care am coborat.

Aceasta suflare sacră, foc interior viu și nemuritor, mă hrănește în trup și în spirit.

Nu sunt nimic din ceea ce mintea colectivă sau individuală, încearcă să traducă, traseze, incadreze în tipare.

Nimic din toate acestea și sunt TOTUL dincolo de toate ce știți că le știți!

NEIDENTIFICARE/NIRVANA/ATOTCUPRINZĂTOARE

Sunt PURA și SIMPLU PRETUTINDENI și aceasta este tot ceea ce ESTE in ACUM!

Nivelurile de constiinta transcendendate până în reconectarea către sursa, potențialul infinit manifestat, destructureaza pas cu pas toate concepțiile, create sau adoptate, deoarece se schimba frecvența.

Așadar, întotdeauna ființele umane vor exprima potrivit cu nivelul de conștiință în care regăsesc, în acele momente.

ABONEAZĂ-TE GRATUIT PENTRU A FI NOTIFICAT 🔔

https://youtube.com/@eonamihaela?si=S…

💚 PENTRU CEI CARE SUNT ALATURI DE CANALUL DE YOUTUBE EONASEONA SI DOREDC SA MA SUSTINA, POT FACE DONATIE IN CONTUURILE:

https://www.paypal.me/NividEonaAdnana6

RO98RZBR 0000 0600 2286 4148

URMARESTE-MA PE REȚELELE DE SOCIALIZARE:

🌟FACEBOOK:

/ 1kzhj3xskcybzj3t

🌟 FACEBOOK GRUP CONȘTIINȚA SUPERIOARA

https://m.facebook.com/groups/6591277…

🌟Tik Tok

https://www.tiktok.com/@eonamihaelaha…

🌟SITE:

https://www.mihaela-malic.com/

Telegram Grupuri: Academia Vindecării, Practică Vidul Mental, Conștiința Superioara

Grup Facebook: Conștiința Superioara

Cursuri: Academia Vindecării, Practica Vidul mental

© Eona Mihaela Malic Habrony Scriitor Asceza No-Mind Detox Mental Quantum Healing

@urmăritori #eona#toatalumea#quantumhealing#vindecarecuantica

Lasă un răspuns