Unicornii

 

Când apare unicornul, putem spera la minuni, deoarece se spune că unicornii ajută la realizarea viselor.

Unicornii aparțin și tărâmului îngerilor. Sunt ființe ușoare, eterice, foarte fine, de la a 7-a dimensiune (și mai înalte), care ne ajută cu iluminarea noastră atunci când suntem cu inimă pură. Au intenții bune și doresc să ajute alți oameni și de asemenea, pământul în ascensiunea lui. Îngerii lucrează cu inimile noastre și unicornii cu sufletele noastre. Unicornii și îngerii lucrează împreună, dacă dorim și ne putem permite. Unicornii sunt, de asemenea, profesori spirituali și caută oamenii care au o viziune care să ajute planeta și umanitatea. Ne susțin cu încredere, curaj și energie și ne conduc către oportunități de a ne pune în aplicare viziunile pentru cel mai mare bine dintre toate.
Unicornul este un animal de putere cu nenumărate legende. Este blând și plin de har, este magic, misterios, magic, este considerat loial și sălbatic. Oricât de frumos este aspectul său exterior, este de natură pură. Unicornii sunt considerați foarte timizi și când un unicorn apare ca un animal de putere, este ceva foarte special. Unicornul reprezintă binele în sine – înseamnă lumina, armonia și perfecțiunea. Unicornul este atemporal, este infinit și este magic.

În epoca de aur a Atlantidei, unicornii erau mereu prezenți și oamenii îi puteau vedea și pe ele. Când energiile au slăbit brusc după căderea Atlantidei, au trebuit să se retragă. De atunci, au fost considerate creaturi mitice. Sunt „cai înalțați” și aparțin tărâmurilor îngerești; ei trăiesc în dimensiunile a șaptea până la a noua. Al treilea ochi emite lumină care este percepută ca un corn. Unicornii sunt printre cei mai curați dintre cei curați. De câțiva ani ei se apropie de oameni în mod conștient din nou și se arată în meditații și viziuni sau prin alte semne și mijloace.

Unicornul are și puterea de vindecare, deoarece potrivit legendei poate face otrava ineficientă. Prin urmare, unicornul este adesea un animal de putere pentru persoanele din profesiile de îngrijire medicală.

Curajul unicornului este legendar, deoarece un unicorn preferă să moară decât să îndure captivitatea.

Unicornul ca ființă magică deschide ușa către lumea elfilor. Se spune că se poate conecta la tărâmul elfilor, întrucât este strâns legat de elfi și zâne. Unicornii sunt păzitorii lumii elfilor, mențin credința în viață și sunt capabili să conecteze lumile. Cei care trăiesc prea mult în realitate și și-au pierdut credința în minuni și magic pot arăta unicornului cât de goală și rece este lumea noastră fără imaginație și încredere în magic. Unicornul ne arată toate secretele și minunile ascunse din spatele lumii reale, ne invită să visăm și ne șoptește: „Toate aceste vise pot deveni realitate, credeți în ele.” Unicornul ne ajută să realizăm dorințele și visele inimii noastre.
Când suntem pregătiți, unicornul ne conduce într-o lume misterioasă.

Unicornul este, de asemenea, un animal de putere pentru persoanele care caută adevărul, deoarece unicornul ne ajută să dobândim cunoștințe adevărate. Ne ajută să vedem prin înșelăciunile și să dezvăluim adevărul.

Când un unicorn direcționează lumina cornului său direct asupra celui de-al treilea ochi, acesta declanșează sau adâncește iluminarea noastră. Uneori, karma poate fi eliberată în prezența unicornilor și oamenii se vindecă prin reconectarea lor cu spiritul (minte/ suflet). Unicornii se pot vindeca, deoarece orice ființă de a 7-a dimensiune sau deasupra se poate vindeca. De asemenea, îți pot folosi cornul ușor pentru a dizolva otrăvuri, în corpul nostru sau în anumite locuri.
Unicornul apare ocazional în mitologiile culturilor neeuropene, dar într-o formă ușor modificată. Cea mai cunoscută formă a unicornului provine din legendele celtice. Cu toate acestea, unicornul nu este niciodată un animal care există în realitate, motiv pentru care habitatul său este încă limitat exclusiv la cealaltă lume, precum și la imaginația oamenilor. Cu toate acestea, faima sa se extinde la nivel mondial și, din moment ce lumea spirituală nu cunoaște granițe, unicornul se arată de asemenea oamenilor din toată lumea.

Când unicornul apare ca un animal de putere, testează puritatea inimii și capacitatea de a servi cu smerenie. Ca și animalul de putere Pegasus, unicornul este strâns legat de lumile superioare și de locuitorii lor. Cine ia contact cu unicornul îl va găsi de obicei în pădure, unde este bine ascuns și apare rar. Dacă îl vedeți în călătoriile șamanice, visele sau meditațiile, puteți vedea, de obicei, cum bea în ape limpezi, cum ar fi lacuri mici sau bălți și dispărând imediat din nou în pădure. Nu este neobișnuit ca elfii să fie în apropiere, asigurandu-se că nu se întâmplă nimic cu unicornul și că acesta rămâne ascuns – la fel cum unicornul face același lucru pentru elfi. Un unicorn nu vine la toată lumea și își alege cu atenție protecția. Doar oamenii cu intenții bune și cu suflet curat pot să-l vadă și să-și înțeleagă limbajul, în rest unicornul rămâne invizibil și mut pentru toată lumea. Conform legendei, acesta poate fi capturat doar de o fată virgină. Aceasta înseamnă că esența de bază a ființei unicorn (și, de asemenea, a propriei ființe) nu poate fi capturată prin mijloace fizico-materiale, ci doar prin receptivitate nevinovată.

Unicornul ca animal de putere intră de obicei în propria ta viață atunci când o inițiere este iminentă. Nu este neobișnuit ca animalul de putere unicornul să ceară protejatului său să-l urmeze și să aibă încredere în el necondiționat – chiar dacă calea poate părea înfricoșătoare, amenințătoare sau periculoasă. Pentru că unicornul ne conduce adesea printr-o pădure întunecată, densă sau printr-un lanț muntos care să ne testeze încrederea și curajul. Cei care au trecut sunt mai mult decât recompensați, pentru că obiectivul merită, de obicei, efortul: Se spune că unicornii duc doar oameni cu inima curată către zei și temple, care văd acestea sunt puțini și sunt selectați. În plus, unicornul îți arată comori ascunse ca un animal de putere – fie în tine, fie în lumea spirituală sau materială. Unicornul este o ființă blândă și plină de iubire, iar puterea și magia sa sunt deosebit de puternice din această cauză. Unicornul știe să se apere pe sine și pe protejatul său de demoni și alte entități rele – așa cum se știe și din mitologie. Unicornul este cea mai pură ființă și îți arată cum poți să te cureți spiritual și emoțional și să te protejezi pentru a trezi divinul în tine și pentru a te conecta direct cu ființele superioare. Dacă unicornul vă permite să-i atingeți cornul, ar trebui să acceptați această ofertă cu umilință și recunoștință, deoarece nu există o dovadă mai bună de încredere – în plus, cornul unicornului are puteri magice care fac ca rănile să se vindece imediat și fără cicatrici și prompt curățând pe loc entitățile negative atașate sau energiile negative, acestea dizolvându-se instant.

Unicornul este un animal din pădure, timid și de neînțeles – dar dacă ești cu inimă pură, s-ar putea să-l găsești, pentru că puritatea trece granița într-o altă lume.

Unicornul a avut o importanță deosebită și în mitologia celtică, deoarece este strâns legat de natură și de lumea viselor.

Unicornul apare adesea ca un animal de putere pentru persoanele cu abilități de vindecare și pentru cei care vor să schimbe lumea în bine, care cred în binele din oameni și în puterea iubirii.

Te salut cu respect pe tine și pe Sinele tău Divin,
Eona Nivid.

4 răspunsuri la „Unicornii”

  1. Iti multumesc din suflet. Azi e ziua mea si asta e cel mai frumos cadou pe care l-am primit. Un dar de suflet si un semn pentru mine. Eu sunt nascuta in anul Calului de foc si clar imi plac caii. Cat despre povesti si legende, le-am considerat mereu mai ,,adevarate” decat realitatea inconjuratoare. 💖

Lasă un răspuns