Păstrează-ți mintea coborâtă în inimă

Păstrează-ți mintea coborâtă în inimă.

Să fii tu implică să asculți exclusiv de Sinele tău și de interiorul tău.
Atunci când te regăsești observi că totul în jur nu sunt decât repere care să te ajute, să te conducă în ceea ce tu ești deja, însă calea îți era necunoscută.
Aceasta se afla în fața ta, însă nu reușeai să o observi deoarece o ceață deasă îți cuprindea toată ființa și mediul în care te aflai.
Când ceața deasă începe să se risipească încet , soarele să răsară , atunci observi cu adevărat ceea ce TU ești. Te descoperi cu adevărat.
Zâmbești. Acum știi că ești.
Atunci în acel moment toate se risiperc iar tu devii lumină și iubire, te observi că pur și simplu ești . Porți în mijlocul inimii tale esența ta Divină, iar ea te așteaptă ca un copil micuț să o regăsești.
Totul în jur se transformă în lumină și iubire deoarece tu ești lumină și iubire.
Toată osteneala ta și toată lupta ta cu tine și cu trecutul tau acum devin doar amintiri.
Acum ești!
Și te bucuri așa cum esti!
Atunci când te eliberezi ajungi în adevărata ta esență. De aici observi cum tot ceea ce credeai că este de fapt se dovedește a fi o iluzie cu care ai fost hrănit ani la rând.
Acum, de aici poți observa și trăi cu adevărat ceea ce îți este dat de Drept Divin sa trăiești!
De aici incepe cu adevărat lumea ta.
Lumea în care TU EȘTI ESENȚA!

Nu aștept nimic de la nimeni. Sunt in stare a ceea ce sunt.
Am ieșit din mintea care aleargă grăbită in toate posibilitățile și ecuațiile dintr-un labirint vast.
Nu-mi doresc nimic, deoarece am totul și totul se află în mine. În mine regăsesc toată energia de care am nevoie să fiu.
În inimă pot doar să fiu. Să curg împreună cu energiile și să savurez fericirea dincolo de fericirea iluzorie materială.
Că sa mă regăsesc EU SUNT , a fost nevoie sa mă confrunt eu cu mine, să mă eliberez de toate straturile care mă țineau în închisoarea trupului și a minții.
În Spirit este ceea ce ești cu adevărat.
Divinitatea, Creatorul, comoara nesfârșită, se afla în noi, în inima noastră. Tot ceea ce trebuie să facem este să mergem în inima noastră pentru a regăsi ceea ce este necesar să regăsim și care este purul nostru adevăr!
Când am mers prima data în Shambala îmi erau aduse la cunoștință virtuțile dobândite.


Acum mă reîntorc pentru studiu și diferite inițieri. Dar și pentru a aduce informații. Unele pot fi redate , altele nu.
Iubesc tărâmul luminii Hiperboreea , aici merg des la copacul de siliciu , al vieții.
Lemuria este frumoasă. Aici am mers de câteva ori fiind inițiată într-una din călătorii.
Însă cel mai mult iubesc să merg în viitor( știu unii veți spune că e în mișcare și așa și este), însă într-una din meditații am dorit să merg foarte departe, și am fost peste un miliard de ani să merg in viitor( știu unii veți spune că e în mișcare și așa și este), însă într-una din meditații am dorit să merg foarte departe, și am fost peste un miliard de ani sa vad cum va arăta planeta.
Am primit Focul Viu. Sunt dragon inițiat. Shambala student. Hiperboreea călător. Divinitate și incü învăț . Învăț +n aceasta lume cum sa mă integrez, sa fiu cat mai compatibila cu tot. Caut cheile imposibilului 🙂 și imposibilul neacceptat de mintea umana mă caută pe mine. Ca un paradox. Imposibilul poate deveni posibil prin dăruire totală.
In Atomul Divin îți regăsești echilibrul, întreaga existență și tot ce ești cu adevărat. In comoara inimii tale se afla toată puterea ta pentru a merge mai departe , pentru a te vindeca și pentru a evolua.
Tot ceea ce este necesar sa faci este sa te regăsești!
M-am eliberat in Spirit!

Multumesc tuturor celor care ma critica sau m-au criticat la un moment dat, care ma trag de maneca sau m-au tras, sau care la un moment dat au incercat diverse tertipuri de a ma face sa tac! Nu pot decat sa va multumesc!!!! Datorita voua m-am intors din nou si din nou mult mai puternica ca inainte, constientizand cu adevarat ceea ce sunt si cat sunt !!!!
NU pot decat sa multumesc tuturor celor care au crezut la un moment dat ca prin agresivitate ma lezeaza. Am invatat foarte mult din toate experientele. Si v-am iertat pentru toata negativitatea. NU POT DECAT SA VA IUBESC!!!

Imi simt inima batand foarte tare, asemeni unui copil speriat. Tremur, emotiile sunt extrem de puternice si efectul meditatiei este inca foarte intens.
Am ajuns , am patruns in infinit.
Simt o presiune exact in mijlocul cefei si am impresia ca am descarcat extrem de multa energie. Obrajii mei sunt rosii si inca mai am lacrimi in ochi.
As putea spune ca e prea mult. Acum inteleg de ce este necesar ca doar o anumita cantitate de energie sa patrunda in fizic. Este mult prea mult , este extrem de mult. Este o energie extrem de intensa , te pierzi in ea, te regasesti in ea si nu esti constient de trupul fizic. Este … nu pot sa explic exact nu am un cuvant adecvat… lumina? iubire? este mult prea putin spus…
Când ajungi in inima ta observi că inima plânge. Este un plâns neomenesc și nu trebuie sa te sperii. Tot acest sentiment și toată experiența este un proces de vindecare.
Simți căldura intensă și o stare de beatitudine venita de nicăieri ce îți cuprinde întreaga ființă.
Atunci știi că inima ta vindeca. Vindeca toată ființa ta și pleacă sub forma de energie pe o distanta apreciabila și vindecă ridicând vibrația in acest timp.
Ești iubire și lumină și redevii esență așa cum ai venit să te întrupezi pe acest Pământ.
Astăzi mă gândeam să mă întorc acasă. Priveam cerul și eram una cu întregul. De dincolo de tot și toate.
Apoi am știut că pot fi lumină și iubire și aici, acum și în prezent. Într-un trup firav pe un pământ minunat.
Apoi am realizat că tot ce trebuie sa fac este sa mă armonizez eu cu mine astfel sa devin cu adevărat ceea ce trebuie sa devin. Și cine spune că e ușor?
Este un drum pe care îl parcurg cu perseverență și dedicație. Pentru că vreau sa fiu ceea ce sunt și pentru că este necesar să fiu ceea ce sunt.
Aceasta este realizarea. Sa FII TU , CEEA CE EȘTI CU ADEVĂRAT! Și mai ales, sa redevii tu ceea ce ești cu adevărat pe pământ.

Totul se afla in noi. O întreaga lume se afla in noi. Un întreg univers se afla in noi. Vindecarea noastră se afla in noi.
Iubirea se afla in noi. Sinele nostru Divin, Spiritul , Duhul Sfânt , cum vreți voi sa-i spuneți, se afla in noi.
Noi suntem un întreg univers. Restructurarea energetica și fizica se afla in noi.
Noi decidem când și cât trăim. Noi decidem cum și când ne vindecam și dacă o facem acum și aici în prezent sau așteptăm să treacă vieți.
Coboară mintea în inima ta și lasă inima sa-ti conduca existența. Meditează conștient folosind respirația lentă și relaxată.
Folosește lumina și lasă lumina să te ajute sa mergi pe drumul tău, in inima ta.
Când m-am trezit am văzut din Sine toate temerile, toate gândurile care îmi construiau ființa alergau necontenit in jurul meu formând un nor prin care nu putea pătrunde lumina. Astfel am lăsat Sinele să curețe întreaga ființă și corpul pe care îl deține și pe care l-a ales încă dinainte de a fi. Astfel am văzut cum de pe mine atât în fizic dar și energetic cădeau straturi groase de gânduri sau experiențe negativ e închistate, adunate în ani și ani , deoarece am trăit în mediul in care majoritatea trăim și acesta nu a fost in mediu propice dezvoltării armonioase a unui întreg, cădeau se dezlipeau de pe ființa mea și se prelingeau în pământ…atunci Sinele a pus intenția că acestea sa fie transformate în lumina. Și am plâns. Am plâns deoarece începeam să mă eliberez de toată greutatea ce îmi apăsase existența atât de mult timp. Am conștientizat și am plâns. Și am zâmbit ușurată. Deja traversam o etapă extrem de importanta in vindecarea mea.
Eliberează-te in Sine. Fii Tu!

 

M-am regăsit dupa îndelungi căutări.
Din inima mea am observat cum razele de lumină intensă, care dansau melodios, plecau în univers întâmpinând întreaga existență.
Atunci Ai apărut Tu Spunandu-mi: hai cu Mine!
Am încuviințat și am venit alaturi de Tine și am pătruns în locul in care doar spiritele pot pătrunde. Și Ai Spus : Este un Adevar! Este o lumină , și lumina vine din esență și din iubire. Ea se contopește cu suflarea și naște mai departe existența. Din existență iau forme și culoare toate câte sunt. Și totul se separă și se definește. Prin definirea in totalitate toate se reîntorc la Mine.
In timp ce Tu-mi vorbeai inima mea bătea extrem de tare și simțeam cum o energie calda îmi inundă chipul. Mă vedeam detașat și observăm că întreaga mea ființă este acoperita de valul Spiritului total îmbrățișat in existența… Fizicul se curăța de impurități și curăța tot ce este în jur deoarece din mine și Spirit pleca către univers o rază si nu știam exact daca pleacă sau vine… doar vedeam energia intensa cum pătrunde prin ceea ce sunt și coboară în pamant făcând o legătură ca o punte intre mine și întreg universul in care mă regăseam ca fiind viața. In toată creația universala eram și mă aflam dincolo de cosmos alaturi de Cel care îmi vorbea despre toată creația. Atunci am spus: dă-mi voie sa te ating și El a zâmbit.
Mii de luminițe de toate culorile se răspândeau in toate colțurile și în toate spațiile și toată existența ieșind ca un foc de artificii din Atomul tau Divin.
Atunci ai spus: te vei reîntoarce dar fii cu băgare de seamă că o să-ti placa sa rămâi!


Aceasta înseamnă să trăiești în Dumnezeu… am plans. Inima mea plângea din nou, acest plâns care nu este un plâns de durere , de tristețe , de bucurie, este un sentiment combinat, iar acesta se resimte doar când sunt cat mai aproape de Creator. Din creatorul care se regăsește peste tot și toate și care este mai mult decât mintea noastră a putut înțelege și reda de-a lungul vremurilor și existențelor. Din Creatorul din care Spiritul vine. Din Creatorul creației mele.

Și am intrat… și am văzut… Cu ochii Spiritului meu…
Te pot aduce înapoi? Pot să rămân? Am întrebat.
Da! Mi-ai răspuns.
……………
Mintea mea este dizolvata in inima ♥️

In astral este necesar să pleci din inima ta. Doar prin intermediul inimii vei ști cu exactitate că ești călăuzit către lumină . Nu ai nevoie de formă. Orice formă te readuce în labirintul mintii.
Tu ai nevoie să evoluezi și nu sa fii contactat de specii…
Doar după ce ești sigur pe tot ceea ce poți dezvolta , fiind in perfect echilibru energetic și fizic atunci poti face următorul pas și anume sa contactezi specii.
Pentru că necesar este sa rămânem conectați în Creator și să lăsăm energia pură Divină sursa a tot și toate să curgă prin noi.
Doar in acest mod știm cu exactitate că suntem pe drumul corect și nu rătăcim în minte.
In inima ta vei găsi lumina , căldură , puritate, vindecare și esența a ceea ce ești.
Suntem lumină și energie divină și tot acest proces este menit sa ne readucă în esență a Eu Sunt!

Prima dată când am descoperit că dețin fulgere nu știam ce trebuie sa fac cu ele.
Într-o zi fiind tristă activasem aceste fulgere. Atunci Creatorul a venit m-a dus în inima pământului și a spus: descarcă fulgerele tale în pământ.

Culegere de texte proprii- pagina oficiala de Facebook Eona Nivid.

 

Te salut cu respect pe tine și pe Sinele tău Divin,
Eona Nivid.

2 răspunsuri la „Păstrează-ți mintea coborâtă în inimă”

Lasă un răspuns