Trezirea – un val masiv

Procesul trezirii in constiinta se desfasoara mai departe si noile energii ne conduc in derularea acestei experiente prin care ne regasim in esenta.
Trezirea, acest nou val masiv care dezmembreaza ego-ul, pentru a recunoaste dincolo de intreaga manifestare, ceea ce este cu adevarat, vine la pachet cu o multitudine de schimbari in nivelurile existentiale si aceste schimbari sunt traversate in prezent.
In fazele timpurii ale acestui nou val de trezire in constiinta, se vor experimenta simptome in trup fizic care nu au o explicatie plauzibila iar ele denota trezirea in constiinta, in masa, pe pamant, iar aceasta trezire si inaltare fiind un proces inerent, o functie a informatiilor ADN noi, complexe, si complete.
Experimentam o evolutie accelerata a constiintei si este momentul sa ne pregatim.
De ce oamenii resimt simptome fizice, mentale si de neexplicat?
Fiintele experimenteaza aceasta schimbare deoarece modelul celular este transformat iar informatia intracelulara este modificata pana in cele mai profunde conexiuni celulare pentru a stoca si elibera mai multa lumina si calibra in noua experienta a transformarii genetice vibrationale.
Identitatea superioara coboara pana in fizic prin toate straturile energetice ancorandu-se in trup, inevitabil schimbarile fiind resimtite in complexitatea lor.
Ascensiunea este o schimbare in frecventele energetice, frecvente care sunt absorbite in campurile bioenergetice, activandu-se si vibrand la o frecventa mult mai mare, astfel transformand programe, destructurand vechi tipare energetice, destructurand vechi programe implementate in structuri, pentru a permite noii frecvente sa fie incorporata, prin care noua informatie ADN sa se despacheteze.
Traversarea constiintei de la o realitate la alta si constientizarea multiplelor posibilitati, este realizata pas cu pas in tot acest proces de trezire spirituala.
Transformarea dimensionala se realizeaza prin destructurarea completa a vechilor programe matriceale din structura energetica a fiintei umane si pe masura ce perceptia constiintei se incorporeaza tot mai profund, noile benzi de frecvente se despacheteaza in noul om, cel trezit in constiinta.
Trezirea ne permite sa privim profund in vechile straturi si sa actionam constient pentru a destructura in totalitate ceea ce nu ne mai serveste , nu ne mai este benefic, astfel intregul proces de eliberare fiind realizat. Sunt eliberate temeri si dureri, sunt eliberate vechile programe prin care altii (fiinte umane sau non-umane) au avut putere asupra noastra, constientizand intregul proces din noua constiinta care ne dezvaluie pas cu pas toata proiectia veche, si prin care reusim sa ne eliberam in profumzime.
Toate informatiile ancestrale ale arborelui transgenerational incep, prin noua constiinta, sa fie eliberate in totalitate de la noi, inclusiv din subconstientul colectiv, deoarece prin corpul de lumina, acestea sunt dizolvate in totalitate.
Noul om prezinta noua constiinta si noua informatie intracelulara ne permite inlesnirea acestui maret proces al eliberarii in totalitate, din proiectiile transgenerationale, ele fiind destructurate in totalitate.
Aceasta curatire spirituala mentala si emotionala ne limpezeste corpurile energetice, ne elibereaza din proiectiile fricii, eliminandu-se vechile traume si astfel blocajele sunt eliberate, straturile campurilor bioenergetice restructurandu-se in totalitate.
Toate evenimentele dureroase sunt eliberate, iar ADN-ul este recodificat, prin noua banda de frecventa, constiinta superioara, urcand in rezonanta mai mare si activandu-se potentialul infinit.
Traumele arborelui transgenerational sunt eliberate in totalitate din toata informatia ADN si din inregistrarea bioenergetica.
Aceasta restructurare individuala, permite celor din jur, sa urce, frecventa fiind inregistrata in campul informational universal, astfel vibratia noii frecvente sa declanseze un efect de lant pentru cei din jur.
Energia transmutata este resimtita la nivel universal.
Pentru a traversa cu usurinta prin multitudinea de posibile simptome fizice, potrivite celor care se calibreaza si sunt la inceput de drum, este benefic a se cultiva intuitia si discernamantul intuitiv prin care sa fie eliberate toate aceste simptome experimentate in trup.
Deschiderea inimii pentru compasiune si empatie fiindu-ne in continuare un ajutor prin care realizam armonizarea profunda.
Autoeducarea in noile vibratii o realizam prin ascultarea cerintelor trupului, o ascultare prin care reusim sa eliberam tot ceea ce ne provoaca , durerea fizica , eliberand pas cu pas vibratiile, energiile si obisnuitele vechi si nocive, in care ne-am aflat ani sau poate zeci de ani, si pentru ca aceasta eliberare sa se realizeze este necesar sa ne ascultam in profunzime vocea trupului.
Avem la indemana toate instrumentele prin care ne eliberam pas cu pas , constienti fiind de marea transformare in care ne regasim.
Urmandu-ne indrumarea interioara ne vom calibra mai mult si mai mult in noile energii.
Eliberarea temerilor si investirea in noi insine cu rabdare si perseverenta, parcurgand calibrarea, expansiunea in constiinta se realizeaza mai departe. Aceasta mare schimbare, proces prin care cu totii vom traversa si prin care este realizata trezirea in constiinta, se desfasoara mai departe ca si pana acum.

Lasă un răspuns