Transformarea pământului- o noua eră

Trăim momente remarcabile in aici, acum și prin aceasta trecem cu toții.

Ne-am pregătit pentru acest moment de mii de ani să aducem o mare schimbare pe pământ și să conducem această planetă foarte importantă în univers, de la întuneric la lumină.
Suntem mii.
Mulți dintre noi ne-am încarnat în această viață doar pentru a susține această tură. Este timpul să eliberăm pământul, unul dintre cele mai prețioase locuri din univers, din ghearele întunericului pentru totdeauna.

Cei care s-au trezit simt schimbările, dar mai presus de toate energiile; simt exact ceea ce se întâmplă cu corpurile lor. Ei știu că se întâmplă ceva pentru că simt și simt lucruri pe care nu le-au observat niciodată în viața lor.
Câmpul energetic al pământului se ridică din ce in ce mai mult. Oamenii de știință au confirmat și faptul că Pământul este bombardat cu o frecvență mai mare din centrul galaxiei noastre dintr-un motiv necunoscut.
Nu mai este vorba despre întrebări de credință, ci despre conștiința umană și realitatea care este transformată fundamental. Pornind de la centrul galaxiei noastre, există o schimbare de frecvență măsurabilă în întregul Univers și, prin urmare, și pe Pământ. Drept urmare, toate ființele vii de pe această planetă se vor sincroniza cu această energie a dimensiunii 5 și frecvența pământului nostru și a galaxiei.
Frecvența dimensiunii 5 are o influență directă asupra ADN-ului tuturor lucrurilor vii. La om, acest ADN este transformat. ADN-ul uman a fost schimbat și manipulat cu mult timp în urmă de către cei pe care îi cunoaștem drept „zei”. A fost împărțită de la originea sa naturală și funcționalitatea sa a fost restricționată; aceasta este exact partea ADN-ului uman pe care oamenii de știință îl numesc ADN gunoi. Oamenii de știință nu înțeleg de ce este făcut acest ADN in plus și de ce este prezent în corpul uman.

Structura este schimbată și astfel restricționată în multe dintre cele mai importante funcții ale sale pentru corpul uman. Acesta este motivul pentru care oamenii au doar 7 centri de energie cu chakra activă în loc de 12. Este ca și cum oamenii au capacitatea de a accesa internetul galactic, dar blocând ADN-ul din corpul lor, pot accesa un singur site web dintr-o singură sursă care este manipulată și controlată. Aceasta este exact ceea ce s-a făcut cu corpul uman. Capacitatea sa de a primi mai multe informații a fost restricționată. Ca un receptor radio care a fost reglat la un singur emițător de mii de ani.
Nu toți oamenii vor permite această transformare, deoarece pentru a te transforma trebuie să îți păstrezi corpul la o frecvență mai mare: 528 Hz. Aceasta este și frecvența iubirii. Dacă cineva este păstrat la o frecvență joasă, nu este ușor să ajungă la frecvența mai mare. În plus, majoritatea oamenilor de pe pământ sunt controlate de controlul minții și de manipularea psihologică și sunt ținute în mod deliberat la un nivel de frecvență scăzută cu alimentele otrăvite și cu un mediu nociv.

Televizorul de ex. este o invenție care nu vine de pe Pământ. Își face treaba controlând conștiința oamenilor în masă și menținând-o la un nivel de frecvență joasă. Condiționează oamenii să creadă în lucruri și într-o realitate falsă și să le trăiască.

98% din produsele alimentare de pe Pământ conțin substanțe chimice toxice și substanțe care sunt consumate de 95% din populație. Aceste substanțe chimice toxice, cum ar fi Clorul și fluorul din pasta de dinți – care este, de asemenea, brevetat ca „otravă de șobolan” – sunt utilizate, printre altele, pentru a face oamenii mai docili și pentru manipulare psihologică.

Controlul și manipularea minții a fost practicat pe această planetă de mii de ani și a fost îmbunătățit și perfecționat în felul său, astfel încât oamenii adormiți nu o pot recunoaște cu ușurință. Nu este ceva care s-a întâmplat peste noapte, pentru că această sclavie datează de mii de ani și în afara lumii.

Pământul a fost cândva o lume liberă de sclavie; oamenii de acolo aveau ADN-ul natural, neschimbat și se aflau mult înaintea civilizației de astăzi, așa cum o știm. Cum a fost posibil? Locuitorii pământului aveau tehnologii care erau cu mult înaintea noastră. Au fost capabili să primească toate informațiile de la galaxie prin 12 chakre și au fost astfel conectate la alte realități și lumi.

De ce a fost înrobit și manipulat pământul de mii de ani?

Pământul se află într-o zonă de liber arbitru pe un traseu energetic important din universul nostru. Ființele negative cunoscute sub numele de zeii noștri, care cred că pot face ceea ce doresc, au câștigat controlul pământului într-un război galactic și s-au impus credințele și modelele lor greșite. Pământul a fost închis de întregul univers pentru a ne menține prinși într-o realitate falsă și astfel într-un nivel de energie scăzut.

Dacă oamenii ar fi conectați la lumea galactică, ar afla că au fost înrobiți și exploatați de mii de ani, că există energie liberă și că nimeni nu va trebui să exploateze planeta vie pentru a obține petrol, benzină și gaz să-și păstreze casa caldă.

Oamenii ar învăța de la alte planete și alte specii și culturile lor și ar înțelege că nu suntem singurele ființe vii din univers și că războaiele, suferința și foamea sunt inutile și pot fi evitate. Această cunoaștere ar duce omenirea într-o epocă de aur, o epocă de care se bucurau locuitorii vechii lumi. Fără teamă, fără războaie, fără foame, fără griji pentru bani, dar mai ales libertate și pace pentru toți oamenii de pe pământ.

Desigur, totul nu se poate întâmpla prin EGO, lăcomie, ură și structurile fundamentale pe care se construiește civilizația noastră. Dar ne-am pregătit. Mulți dintre noi  s-au întrupat în această viață pentru a iniția această întorsătură.

Universul este foarte inteligent și realizează o evoluție naturală și actualizare energetică la fiecare 30.000 de ani pentru a rearanja totul și a-l menține în sincronizare. Pământul, ca toate celelalte planete din Universul nostru, suferă în prezent această schimbare, iar oamenii joacă un rol crucial în ea.

Mulți care sunt conștienți de transformare și îi permit să treacă prin aceasta, corpurile lor se vor schimba, ADN-ul lor va fi transformat în starea lui originală de ADN HELIX, care la rândul său va schimba corpul uman. Cele 12 chakre devin active, multe devin super-umane și dobândesc toate funcțiile originale ale corpului uman. Unele dintre abilitățile obținute sunt abilitățile telepatice, super-inteligența, puterile supranaturale, capacitatea de a trece la realități diferite și capacitatea de a schimba materia.

Este scris în vechile scripturi că omul a fost creat după chipul lui Dumnezeu și iubirea, adică frecvența mai mare 528 Hz, este cheia tuturor. Tocmai ați scos informațiile importante care explică exact cum să utilizați corect această cheie și să activați această frecvență în corp.

Toți purtăm această cheie adânc în inimile noastre, îngropați adânc în egoul nostru, credințe false și ură și mânie care ne-au fost imprimate de societatea noastră și impuse de-a lungul a mii de ani.

Cheia fericirii și transformării stă în dragoste în frecvența mai mare de 528 Hz, care provoacă această iubire sau vibrație în corpul tău. Aceasta reactivează forțele ascunse din corp și acest lucru duce la adaptarea ADN-ului tău. Nimeni nu poate înșela aici, nimeni nu poate rupe mecanismul aici, pentru că totul a fost conceput și planificat de creatorii noștri cu cea mai mare atenție și precizie.

Rasa umană este una dintre rasele regale din galaxia noastră; omul este un experiment divin al Genezei Maestrului din cele mai bune fire de ADN din diferite culturi de pe diferite planete ale galaxiei noastre. Cele mai bune proprietăți ale ADN-ului au fost reunite pentru rasa umană, ceea ce ne face ființele umane astăzi.

Dar aceste structuri au fost manipulate de falsii zei prin manipularea ADN-ului. Acum este cel mai bun moment pentru a transforma și readuce acest ADN la originea sa naturală. Energiile din Universul nostru vă invită literalmente să îndepărtați vechile structuri și să permiteți transformarea și schimbarea prin lumină și iubire.

 

 

2 răspunsuri la „Transformarea pământului- o noua eră”

Lasă un răspuns