Starea zero

Starea zero este o stare de conștiență în care mintea este liberă de gânduri, emoții și atașamente, ajungând la un nivel de puritate și liniște interioară.
In starea zero, mintea este liberă de amintiri si programe negative, revenind la originea sa divină pură.
In aceasta stare de conștiență, mintea este complet tăcută. In aceasta stare se poate exprima esența pură a ființei.
In stare zero nondualitatea este ancorată, ea venind ca o recunoaștere a adevăratei naturi a realității, in care separarea dintre subiect și obiect dispare, și rămâne doar conștientă pură.

Stare zero este o stare de puritate și de conexiune completa cu divinul, aceasta este revenirea la esența pură a ființei, exprimand o stare de liniște, de pace și de unitate cu tot ce există.

Conștiința nu este dimensionala, mintea da.
Multi dintre voi faceți confuzie în elemente informaționale deoarece nu vedeți, percepeți informația cu pineala și o percepeți cu mintea.

Lumea, viața, existența în sine, creația însăși se va manifesta întotdeauna după credințele tale interioare.

Credințele tale interioare vor proiecta mai apoi în exteriorul tău în conformitate cu ceea ce ai adunat in interior că fiind un cumul de informație ce activează la nivel de structura neuronala permitandu-ti sa te regăsești pe un anumit nivel: nivelul conștienței și conștiinței din acum + dimensiune(mentala)până la absortie completă, pe care vei rula.

Eliberarea dimensiunilor(cuburile sunt proiecțiile mentale, subuniversurile iau naștere prin proiecție și sunt alimentate cu energie vitala manifestând existența celui in cauza dar pentru a parcurge claritatea întotdeauna este necesar să fie înlăturată toată iluzia mentala) multiversurile, manifestare prin cuburi pe diferite linii temporale, existența în sine, atât aici cât și în alte dimensiuni paralele, necesita să fie prelucrată in mod activ. Pineala traduce informația dar de foarte multe ori traduce prin filtru mental activ încărcat astfel cel care canalizeaza informația va accesa prin filtru(neclar) și va aduce in public informația negativă. Despre activarea pinealei și capcanele negativității am scris in anii anteriori.

Așadar nu suntem blocați niciunde(eventual numai în sfera mentala acaparatoare de existența, mentalul rulează în cub , mentalul este creat în cub, cubul este baza. Cubul nu se eliberează, se dizolva complet=reabsortia
dizolvarea lui reprezintă iluminarea sau exprimarea din sursa) sau pe un pământ captiv într-un univers captiv, în marea captivitate cum exista tendința să fie crezut și suntem cu toții părți din creatorul manifestat intr-o existența stelara, pe brațele unui manifest prin care însăși sursa se descoperă pe sine și de aceea pornește marea resetare, pentru că toată negativitatea acumulata în marea duală- dualitatea activa, să fie transcendata in totalitate de toți cei care aleg sa se scuture că sa spun așa de aceasta captivitate mentala și alte informații cu conotație negativă, deoarece momentul acesta este un moment cuantic unic, în marea evoluției și marea evoluției reprezintă nivelul nucleului ADN primordial ce înflorește în clipa, in conformitate cu parcurgea prin sursa în sine.

Pentru a parcurge redarea informațiilor universale este absolut necesar că în interior sa fie realizată eliberarea altfel nicio informație nu va fi ceea ce va conduce către expansiune, ci vor deveni asemenea unor plante uscate la care sursa de apa nu a ajuns atâta încât să fie libera curgere prin creație.

Așadar toate informațiile cum că suntem captivi într-o mare captiva, sau cum că vine apocalipsa și multe alte informații din subuniversuri traduse prin filtrul mental murdar , nu sunt decât iluzii trecătoare și pentru a face diferența este necesar că întotdeauna să fie folosită simțirea interioară și vibrația inimii.

Se pare că omenirea se plictisește de bine și cere în mod repetat negativul, însă aceasta este marea iluzie și capcana minților de pe vechea traiectorie matriceala pe care ființele umane rulează, uneori până la final ori, pentru eliberarea completa din aceste capcane se realizează pas cu pas, activarea potențialului nelimitat interior și stăpânirea efectului mental care poate fi absorbit în esență pentru că esența să redea informația la cel mai înalt nivel, un nivel cu adevărat real și folositor.
Mintea liniștită este ocean fara valuri.
Oceanul strălucește, reflectând starea inițială.
Mintea se absoarbe in conștiință prin vid și se exprimă sinele in flux universal prin stare inițială.
No mind exprimă divinul.
Mintea ta este principala sursa consumatoare de energie vitala.
Exista suferință dacă nu ești conștient de tine, dacă mintea ta este cea care conduce existența ta – trăirea în întuneric, aceasta este. Exista iad dacă mentalul tau conduce existența ta.

Exista fericire, beatitudine și exaltare prin puterea divinității interioare – IUBIREA
Acesta este raiul – abandonul în divinitate.

Lasă un răspuns