Coerenta minte-inima

Depinde de tine:
– cu cât parcurgi etapele conștientă și conștientizare mai mult, eliberând aspectele duale, vei întâlni, conform rezonanței, un alt nivel în care aceste aspecte vor deveni informații pe care le-ai întâlnit pe parcurs, pe care le-ai eliberat.
– până ajungi la nucleu, prin care nivelul tău de rezonanță devine pas cu pas, inaccesibil gradelor de manifestare a dualității, traversezi un proces care depinde exclusiv de nivelul tău de conștientizare profundă.
– cu cât eliberezi mai mult, cu atât mai mult parcurgi propriul drum, în rezonanță cu întregul, conștientizând că ai devenit inefabil și, în inefabil, ești parte a întregului. Nu mai aparții ție însăți, ci întregului, prin tine se va manifesta divinitatea care ești.
– pe măsură ce urmezi acest proces, există posibilitatea să atragi, conform rezonanței interioare, fie aspecte nerezolvate, fie gânduri negative. Cu cât eliberezi mai mult, cu atât mai mult te eliberezi.
– vindecându-te, înțelegi; înțelegând, totul se regăsește în tot ceea ce ești, manifestând traseul.
– cu cât mintea ta este mai coerentă cu inima și cu cât inima conduce prin simțire, cu atât mai mult păstrezi armonia, instalând armonia. Procesul se întâmplă din sursă, divinul din tine.

Lasă un răspuns