Rolul Subconștientului în Modelarea Realității Noastre

Subconștientul uman, adesea învăluit în mister și speculații, reprezintă o sursă de energie și informație cu capacitatea remarcabilă de a transforma visele și aspirațiile în realități concrete. Deși aceasta poate părea la prima vedere ca o formă de magie, în realitate, puterea subconștientului se bazează pe principii psihologice solide.

Subconștientul ca Sursă de Energie și Informație

Subconștientul nu doarme niciodată. Chiar și în stările noastre de veghe sau somn, el înregistrează, stochează și procesează informații din mediul înconjurător. Acest flux constant de informații servește drept bază pentru deciziile și acțiunile noastre, deseori fără ca noi să fim conștienți de ele.

Rolul Sugestiei în Modelarea Subconștientului

– Sugestia este instrumentul principal prin care putem influența și modela subconștientul. Acesta reacționează la sugestii și mesaje, fie ele pozitive sau negative, și le integrează în schema sa de referință.

– Atunci când suntem expuși la sugestii pozitive, acestea creează o rezonanță în energia noastră internă, conectându-ne cu un flux universal de posibilități. Aceasta înseamnă că prin sugestie, putem direcționa modul în care gândim, simțim și acționăm.

Importanța Curățării Subconștientului

– Așa cum un computer are nevoie de o defragmentare pentru a funcționa la capacitate maximă, subconștientul are nevoie de o curățare de gânduri și emoții negative. Sugestiile pozitive acționează ca un agent de curățare, eliminând obstrucțiile și creând spațiu pentru afirmări și credințe pozitive. Acest proces ne ajută să acționăm cu mai multă încredere și determinare.

– Subconștientul este un aliat puternic în călătoria noastră de a modela realitatea. Prin conștientizarea și folosirea sugestiilor pozitive, avem puterea de a ne transforma viața în moduri pe care ni le-am imaginat doar. Pentru a accesa această sursă incredibilă de potențial, este esențial să ne educăm mintea cu sugestii constructive, deschizând astfel ușa unui rezervor infinit de posibilități.

Daca reușești să devii propriul stăpân a-l subconștientului tău, vei fi stăpânul destinului tău.

Tehnica cu care lucrez in procesul schimbării, de eliberare prin destructurarea și restructurare in subconștient, este redată in academia vindecării și este disponibila până la finele anului, pentru toți care doresc să învețe cum să lucreze subconștientul lor. Academia Vindecarii. Deprogramarea si reprogramarea subconstientului

Evenimentele viitoare sunt o reflexie a gândurilor noastre actuale este bazat pe ideea legii atracției și a manifestării. Această informație detaliază cum gândurile și emoțiile noastre influențează realitatea imediată și viitoarea.

Energie și Frecvența

Fiecare gând și emoție are o anumită energie sau frecvență. Potrivit legii atracției, emiterea unei anumite frecvențe atrage evenimente și situații cu aceeași frecvență.

Gândurile pe care le avem, în special cele subconștiente, au un rol puternic în atragerea anumitor evenimente. Aceasta este una dintre rațiunile pentru care reprogramarea gândurilor subconștiente, cum ar fi convingerile limitative, este esențială pentru a schimba realitatea fiintei umane.

Gândurile influențează nu numai ce simțim, ci și cum acționăm. Dacă gândești pozitiv și crezi că vei avea succes, este mai probabil să iei măsurile necesare pentru a atinge succesul.

Dacă te aștepți la un anumit rezultat, inconștient poți să iei decizii care să te conducă spre acel rezultat. De exemplu, dacă crezi că un eveniment se va termina prost, s-ar putea să te comporți într-un mod care să ducă exact la acel rezultat.

Cu cât te concentrezi mai mult pe un anumit gând sau idee, cu atât atragi mai multe dovezi care să susțină acel gând.

Eliberarea subconștientului de traumele negative reprezintă a face subconștientul conștient

Subconștientul, o zonă a minții care operează în afara conștiinței noastre directe, adăpostește o serie de amintiri, sentimente, traume și gânduri care influențează comportamentele și reacțiile noastre în viața de zi cu zi. De multe ori, traumele pe care le-am experimentat se ascund în acest spațiu subconștient, influențându-ne în moduri pe care nu le înțelegem întotdeauna.

Un pas important în acest proces reprezintă eliberarea prin conștientizare: a elibera subconștientul de aceste traume negative, este esențial să transformăm ceea ce este subconștient în conștient. Acest proces de conștientizare implică câțiva pași:

Recunoașterea traumelor. Primul pas este să recunoaștem că avem traume înrădăcinate în subconștient. Asta poate implica terapie, jurnalizare sau auto-observație.

Înțelegerea Impactului. După identificarea traumelor, este vital să înțelegem cum ne influențează acestea comportamentul și reacțiile.

Terapia și Tehnici de Eliberare Una dintre tehnicile realizate cu succes in aces proces este tehnica prezentata in academia vindecării:

Cu ajutorul acestei tehnici dezvoltate intuitiv, am parcurs minunatul proces de vindecare prin simplul fapt că am adus la suprafață cumulul de traume implementate in subconștient și am parcurs procesul de eliberare completa.

De asemenea meditația și atenția conștientă sunt practici care ne ajută să ne conectăm la momentul prezent și să observăm gândurile și sentimentele fără a le judeca, facilitând recunoașterea și eliberarea traumelor.

Prin acceptarea și iertare eliberam cu adevărat trauma, și pentru aceasta este necesar să învățăm să acceptăm trecutul și să iertăm. Acesta este un proces emoțional profund și poate necesita răbdare și perseverență.

Eliberarea subconștientului de traumele negative este un proces profund și transformativ. A face subconștientul conștient ne permite să trăim o viață mai liberă, fără lanțurile trecutului care ne trag înapoi. Prin conștientizare, înțelegere și tehnicile adecvate, putem elibera traumele și avansa spre o viață mai plină de sens.

Doar cel care perseverază în a îndepărta toate iluziile poate atinge liniștea profundă. Iluminarea este, de fapt, ceea ce facem cu noi înșine: cât muncim, cât conștientizăm, cât progresăm în acest proces eliberator. Varianta simplă, primordială, esențială – numește-o cum vrei – există dintotdeauna. Aspectul mental, cu toate credințele, preluările, creațiile sale și subconștientul încărcat ne umbrește manifestarea reală.

Lasă un răspuns