Cautarea regasirii

Ființele umane trăiesc independent de potențial interior deoarece starea mentala declanșează, trasează și manifesta traiectorii.

Cu cât devii stăpânul propriului tău mental, cu atât orice gând creat sau atras din mentalul colectiv poate fi de o mie de ori mai puternic decât în anterior.

Minții ii place des să se situeze în poziția de victimă.

Claritatea și diferența este realizata din perspectiva inimii.

Cu cât se elibereaza, nevoia de a acționa in vreun sens, pentru a aduce la îndeplinire un plan anume, dispare de la sine.

Universul integrează în interior în conformitate cu ce ai devenit, și restul se întâmplă.

Toate răspunsurile vin din noi.

Universul comunica cu noi neîncetat prin toate căile, pentru a ne propulsa in evoluție.

Conștientizarea se realizează prin inima și plex solar.

Uniunea și armonia este plex solar inima și creier.

Astfel realizam circuitul electric armonios și toate curg in rezonanta.

Când analizăm prin conștientizare o vom realiza din perspectiva unui mental sănătos iar pentru a aduce mintea la capacitate de a lucra in armonie cu întregul este nevoie de un întreg proces de transformare.

Transformarea pleacă din noua conexiune neuronala.

In aura noastră rămâne imprimat tot ceea ce gândim, consumăm, vorbim și acționăm.

Aura noastră va fi alimentata mai apoi cu energia vitala, potrivit cu ce gândim, consumam, vorbim și acționăm.

Este extrem de important de reținut!

Tot ce acționăm , manifestă imprimare și concretizare in aura noastră. Devenim ce gândim, exprimăm, consumam și acționăm.

Tu ai anumite programe ce rulează în subconștient fie că ești conștient sau nu ești conștient de acestea.

Ele sunt cele care îți traseaza existența până în momentul în care incepi sa lucrezi cu tine, pentru a elibera, eliberarea se realizează pas cu pas, cu încredere și perseverență.

Ei bine, rezonanta respectiva atrage din exteriorul tau alte asemănătoare tipare și programe, situații și experiențe cu alte cuvine: prin simplul fapt că tu cauți în exteriorul tau rezolvarea, vei regăsi un cumul …de la alții…care îți predau potrivit acelor trasee și astfel te încarci cu informația exterioara…nu destul că le aveai pe ale tale dar după căutarea exterioara mai adaugi și alte câteva caracteristici in plus, care nu îți aparțin, de la alții.

Învăța că tu ai tot în interior.

Eliberarea completa presupune sa stai tu cu tine, sa parcurgi vindecarea ta.

In momentul in care ai ajuns la alte informații exterioare mai puțin pozitive ( deoarece ai căutat în afara ta) , învăța să le eliberezi de la tine pentru că ele sa nu îți încarce subconștientul și mai apoi sa se manifeste în existență ta.

Lipsa de încredere în tine și lipsa de respect față de tine, sunt programe ce rulează în subconștientul tău, și odată ce ele sunt percepute și eliberate , vei renunța să cauți în afara ta deoarece vei înțelege că ai tot ce este necesar pentru a evolua !

Spune stop căutărilor exterioare ⛔

Evoluția ta se manifestă pur și divin, in momentul in care ai înțeles complet și pe deplin că TU DETII controlul asupra propriei tale existențe, și acest control vine din vibrația inimii și nu din aspectul mental.

Mintea te conduce în căutări exterioare, inima știe că dispune dintotdeauna de vindecare, acesta este elementul primordial.

Evoluția se realizează prin eliberare completa a tuturor aspectelor negative, aceasta presupune că odată ce ai depistat un anumit program negativ, vei face tot ce este posibil pentru a elibera de la tine, fara a menține întreținerea lui.

Ființele umane din moment ce își permit deschiderea către inimii lor prin care curge vibrația iubirii divine, vor reuși să elibereze armonios, orice negativitate. Iubirea divină este singura vibrație din univers care poate sa vindece întreaga ființă. Regăsirea universului interior eliberează căutarea asiduă in exterior de identificare cu ceea ce semnifica proiecția din spatele retinei, deoarece nivelul de conștiință superior oglindeste prin eliberare completa, înțelegerea profundă a tuturor iluziilor mentale și emoționale, trasee create din labirintul mental, și odată aprofundate prin înțelepciunea iubirii divine, ele se destructureaza complet prin vibrația la nivel cuantic a semnăturii sacrului: divinul manifestat ce semnifica puritate, blândețe, putere, armonie, echilibru, compasiune, binecuvântare, recunoștință și toate împreună semnificând divinul, frecventa superioara prin care noul om își va parcurge existența, oferindu-si într-un final, in noua era și existența, permisiunea completa de a se realiza în acest trup, eliberat complet de orice aspect dual.

Regasirea completa, eliberarat de orice aspect dual și proiecție mentala, identificarea in flux universal, menține vibrația superioara, universul se exprimă prin conștiința treaza in sine.

Daca VREȚI să reușiți in procesul regăsirii cu voi, începeți cu voi !

Învățați să eliberați întreținerea egregorilor negativi cu energia voastră, fie că sunt cei cu tematica spirituală, politica și așa mai departe.

Tu când te duci acolo, și stai 3 ore într-un video ascultând informația respectiva, deoarece exista rezonanta din tine și atracția acelui nivel inferior de conștiință, te duci deoarece cauți informații dar este iluzia deoarece informația este in interiorul tău, dar te duci…și ce faci? Alimentezi pe aceia cu egregorii lor și apoi stai și te întrebi de ce la tine nu funcționează schimbarea și de ce la tine nu este energia ta!? Pai cum să funcționeze ceva, și cum să rămână energia când tu te imparti pretutindeni , când tu te invarti în același cerc vicios de negativite și nu faci nimic să ieși de acolo?!

Și astfel găsești pe unii sau alții, care te imprimă cu vârf și îndesat cu: teama, agresivitate, poziție de victimă, etc, prin intimidare (că tu lași să urle toată lumea la tine considerând că numai așa faci evoluție, ce iluzie! )si ramai sa te învârti la infinit în același cerc , in vechea matrice, in vechile programe pentru că tu, nu ești hotărât să înfrunți tot, sa înlături tot, sa intri in starea zero și să te regăsești!

Regăsirea cu tine o parcurgi tu cu tine.

Ceea ce cauți tu, se afla in interiorul tau. Daca ți-ai elibera mintea și ai parcurge inima, ai înțelege aceasta.

Daca ființele ar ieși din mental …ce frumos este dincolo de aspectul minții care ține ființele în cedare de energie!

Mintea este singurul aspect bariera în retrăirea divinului manifest.

Miracolul este in noi și pretutindeni.

Noi sa avem ochi sa îl vedem.😍

Cunoaste-te pe tine pentru a înțelege manifestul.

Am înțeles profund întreaga existență, cu cât am eliberat implementările din subconștient și aspectele mentale, conștientizand că nu există nimic și că totul este o structură implementată în subcosntient colectiv, prin care ruleaza programele de orice nivel dar mai ales cele in care credințele sunt puse în ceva exterior, momente in care ființele umane cedează energie proprie alimentând idealuri, credințe, dogme, idei, teorii, structuri, concepte și altele ce au fost redate si implementate în conștiința manifesta in aceasta mare a dualității, și cu cât am înțeles profund acestea, cu atât am perceput într-un mod fantastic și real, cum eliberarea acestui cumul regăsit în dualitate, îl traversam pas cu pas, urcând nivelul conștiinței prin care mai apoi sa permit sau mai bine spus, să-mi permit regăsirea.

Acesta eliberare parcursa pas cu pas, mi-a oferit posibilitatea sa percep dincolo de simțuri și de mentalul care proiectează traiectorii, deoarece nu m-am temut de mine însămi, mi-am confruntat umbrele și mi-am curățat mentalul, l-am absorbit în conștiința universală pentru că mai apoi, redarea sa fie pe deplin și din esență, potențialul nelimitat și cu cât am eliberat mai mult și mai mult, cu atât m-am îndeplinit mai mult și mai mult și continui sa merg, in acest minunat proces de regăsire reală, să mă manifest din aceasta minunata regăsire așa cum mi-am ales dintotdeauna.

Aceasta existență îmi oferă posibilitatea sa înțeleg dualitatea, sa accept dualitatea și să preiau frâiele unui traseu fara redare, fara a iniția și a manifestă instant, din flux universal și aceasta este fascinant!

Să înțelegi tot acest proces, sa eliberezi tot bagajul și să permiți potențialului sa se manifeste. Sunt acolo, învăț, accept, eliberez, îmi permit, îmi permit să fiu cu adevărat nu ceea ce alții vad sau își doresc, îmi permit să fiu ceea ce sunt.

Aceasta fantastica parcurgere, curge lin prin toată structura și împlinește în unificare completa, sursa a tot ceea ce este, in armonia și echilibru, in claritate și energie care cuprinde întreaga existență si îndeplinește existența prin sine însăși.

Daca simți că te întorci din nou în situații nerezolvate, se repeta anumită traiectorii , aceasta se datorează faptului că există în subconștientul tău tiparele limitative.

Daca ai simțit vreodată că ți se întâmplă sa intri din nou și din nou în relații diferite care sa nu conducă într-un sens pozitiv, se datorează faptului ca anumite tipare limitative, independent de acțiunea ta, te conduc in experimentarea acelor programe, deoarece în subconștient exista un cumul vibrație de nivel inferior prin prisma structurii conexiunilor profunde în care se afla aceste informații stocate în subconștient.

Ce presupune aceasta!?

In toată existența, in mediul pe care îl cunoști, in dualitatea experimentata pe pământ, dezvolți anumite trasee, fie că sunt proprii sau fie că sunt preluate, deoarece subconstientul tau este ca un burete care absoarbe tot.

Impactul informației negative în momentul unui soc, trauma, conversație negativă cu alte ființe, și alte circumstanțe, se implemteaza cu mare ușurință în subconștient prin intermediul undelor cerebrale, construcției neuronale și electricitatea de la nivelul sinapselor care imprimă informația indiferent de context si redare, exista definiția ce parcurge in profunzime.

Tiparele limitative pot fi induse, pot fi preluate sau dezvoltate din mental propriu( gândire), alimentând cu energia vitala, din nou și din nou, respectivele trasee și astfel ființele rulează pe pilot automat , nefiind conștiente sau fiind conștiente dar temandu-se de accesarea subconștientului propriu pentru a realiza eliberarea din complexitatea vechilor trasee.

Aceste tipare limitative reduc manifestarea in anumite trasee, și potențialul nelimitat rămâne în starea fara a fi accesat.

Pentru a elibera complet, suma tuturor programelor negative precum și tiparele limitative este necesar să se acceseze structura neuronala și subconștientul.

In momentul acțiunii de eliberare, prin intenție și determinare, se realizeaza restructurarea completa, ce permite a fi accesata claritatea, potențialul și fluxul universal.

Traseul tau, este realizat conștient sau inconstient, depinde exclusiv de tine, unde te situezi.

Nimic in propria ta existența nu este programat a fi redat și parcurs. Totul se manifesta după multitudinea programelor implementate în subconștient fie că sunt pozitive sau negative, programe care îți traseaza evoluția daca tu, nu acționezi pentru a deveni propriul tău stăpân în viața ta.

Până în momentul în care nu înțelegi profund suma tuturor programelor care rulează în subconștientul tău ca fiind vechea matrice, construcția neuronala prin care manifești existența și acțiunea, în conformitate cu redarea informațiilor din inconștient, a programelor negative sau pozitive regăsite in structura, se derulează de la sine.

Acționând conștient de sine, este modificata complet atat perspectiva cât și manifestarea in sine.

Aceasta presupune că acționezi pe deplin conștient parcurgând eliberarea profundă a tuturor posibilităților pe care ai rulat, eliberând in totalitate tot ceea ce simți că nu îți aparține, a fost implementat sau a fost regăsit în vechea structura trasând traiectoriile.

A deveni conștient și a acționa conștient aceasta este ceea ce îndeplinește și manifesta adevărul.

Mintea ta acționează pe pilot automat și tu rulezi programele până în momentul în care, preiei controlul complet asupra vieții tale, parcurgând reconstrucția neuronala și astfel, vechea structura matriceala este destructurata.

Propria ta existența nu se rezuma la decizii de moment, se modelează după controlul desăvârșit în a crea conștient.

A face subconștientul conștient este o etapa de tranziție către noua traiectorie, noul om și pe noul Pamant. Aceasta este vibrația superioara.

După o perioadă în care eliberezi profund, participi activ și conștient în restructurarea completa a propriului tău subconstient și vei observa că această schimbare profundă pe toate planurile existențiale, îți va permite sa parcurgi ceea ce tu alegi sa experimentezi. Se schimbă rezonanta și nivelul existențial in totalitate deoarece tot ceea ce eliberezi de la tine, declanșând potențialul tau, îți acorzi accesul către experimentare conștientă și pe deplin a tuturor manifestărilor de nivel superior, sau ceea ce tu alegi să manifești. Este ca și cum ai smuls toate ierburile nefolositoare din gradina ta, terenul este fertil, acum pe acest teren, exista posibilitatea să crească plantele alese de tine că mai apoi sa te bucuri pe deplin de aceste minunății. Devii cu adevărat , propriul tau creator.

Iertarea ne eliberează de bagajul pe care îl tragem după noi, un bagaj care ne crează multe dizarmonii, pe mai multe planuri existențiale.

Practic când iertam din inima și cu adevărat, întinerim pe structuri până în trup fizic.

La nivel de ADN nucleu celular, avem potențialul și de multe ori acest potențial este umbrit de aceste traume dizarmonii. Ce facem noi prin iertare? Prin iertare noi ne eliberăm practic de umbre (suma programelor negative din subconștient ) și acel bagaj, odată eliberat, reușim să ne parcurgem propria noastră creație.

Noi am venit aici deplini , dar ne-am pierdut in complexitatea mediului în care am coborât, care de multe ori nu a fost benefic noua, și acum aceasta facem …ne regăsim …ne eliberăm…ne dăm voie sa FIM NOI.

https://www.youtube.com/watch?v=EVyJWZZfkXY

Lasă un răspuns