Revenirea in absolut

Revenirea in absolut, ceea ce exista in sine si prin sine iti ofera posibilitatea recontructiei totale pe toate nivelurile existentiale.
Prin reabsorbire in esenta identificandu-te cu vidul, nimicul ca potential infinit, redobandesti capacitatea de a deveni propriu tau stapan, creatorul tau deoarece in momentele revenirii in esenta, puterea infinita cu care ai decis sa te nasti in existenta acum, ieste pusa in manifestare prin accetare si intergrare totala.
Fuziunea perfecta in regasirea finala accede prin completare totalitara a fiintei umane in restructurare pentru a permite sa fie puse bazele noului inceput iar aceasta manifestare devenind accesul din neocortex in momentele acceptarii ca tot ceea ce stiai ca exista ca si potential se dovedeste pana in momentul impactului in esenta, a fi fost un concept mai mult decat iluzoriu.
Potentialul are nevoie de permisiunea creatorului sau prin manifestare deplina in fiinta umana in momentele constientizarii existentei intregului, ansamblu facand parte din informatia primordiala stocata in fiecare celula umana prin atomul universal divin vidul creativul.
Pentru a accede in nemanifestare ai nevoia eliberarii totale prin acceptia nemanifestatului fara a pune la indoiala capacitatea de revenire completa si invincibila a serenitatii divine manifestata in exterior ca sursa tuturor posibilitatilor de creare infinita din vid.

Lasă un răspuns