Calatoria in Lemuria

Desprinsa de intreg in regasirea potentialului infinit, respirand relaxata in meditatia realizata in primele de raze ale unui soare bland dimineata devreme printre adierile placute ale elementului aer, ma desprind si incep sa percep minunata Lemurie, aceasta lume a perfectiunii desprinsa din creatiile divinitatii prin stabilirea prezentului in prezent, superb taram al existentialitatii perfectiunii desprinsa din creatiile minunate prin stabilirea prezentului in divin, superb taram al existentialitatii perfectiunii depline.
Pasesc invitata fiind de preotesele din Lemuria in acest taram sacru pe care il admir pas cu pas in minunata mea calatorie.
Imi suna in ureche cuvantul: fantastic pe care il resimt in toata fiinta. Percep tot acest taram intr-o minunata culoare lila, plante, copacii si soarele care sunt culoarea perfectiunii iar eu continui sa merg bucurandu-ma de energia locului care ma primeste acum cu bratele deschise.

Ma regasesc in minunatul templu lemurian intinsa pe o piatra ce este asemanantoare unui altar iar pe langa mine sunt fiintele lemuriene care m-au intrebat dinainte daca au permisiunea de a realiza o conexiune intre mine si ei iar eu am acceptat pentru ca sentimentele pe care le traiam in acele momente erau minunate, pure si binefacatoare intregului meu iar ei creatorii desavarsirii si perfectiunii prin puritatea pastrata in miliarde de ani pentru ca prin aceasta se realizeaza o intreaga evolutie si o conexiune in echilibrul perfect.
Observ cristalele eterice pe care cei prezenti le interconecteaza activandu-le iar ele conturand o suprafata cat toata suprafata pietrei pe care ma regasesc si in care o piramida de lumina straluceste foarte intens iar din acel moment incep sa calatoresc prin creatie peste toate liniile de timp, conexiuni si prin toate emisferele si centrii de energie de culoare lila care ma strabate iar eu ma regasesc nedespartita de acest intreg pana la dizolvarea completa in esenta unde sunt.
Imi revad intregul, revad intreaga creatie si particip la diferitele practici realizate in decursul miliardelor de ani pentru stabilitate, iubire neconditionata si mai ales echilibru perfect in care totul se actualizeaza intr-o acumulare perfecta de informatii, resurse si capacitati pantru a fi refolosite in momentul in care regasirea celor prezenti incepe sa se realizeze pas cu pas.
Aceasta minunata adaptare in care ma regasesc pentru a invata din toate cunostintele si informatia lemurienilor ma fascineaza pana la lacrimi pentru ca le percep atat de intens, puritatea si desavarsirea cu care sunt interconectati si prin care evolutia se intampla in moment …ma regasesc pe piatra din muntele de unde pot sa privesc intregul si sa ma bucur alaturi de lemurieni de toata creatia iar pe mainile mele sau acum bratarile informatiei primordiale.
Esti acum cu noi pentru ca perfectiunea si regasirea ta dincolo de toate timpurile pentru ca tu din conceptele iluziei ai reusit sa te extragi vindecandu-ti intreaga fiinta prin ceea ce esti esenta.

Am stat o vreme in linistea deplina oferita de acest minunat taram al viselor devenite realitate, am studiat invataturile lemurienilor si m-am bucurat de minunatul ansamblu al unei cretii iesite din timp si spatiu, a creatie a desavarsirii.

Lasă un răspuns