Recunostinta

Invocarea recunoștinței este o modalitate sigură de a parcurge existenta pe drumul cel bun. Afirmand recunoștința crește gradina abundenței noastre interioare. Aceasta vibrație pornește din inima, călătorește pretutindeni și binecuvântează întregul.
Recunoștința este o etapă profundă ce-i permite omului să îmbrățișeze abundența universală, să se identifice in aceasta și să o manifeste în acum.

Simte recunoștința cum pleacă din inima ta
Inima ta este un boboc de trandafir care înflorește în raze de soare mai mult și mai mult, conectandu-te in vibrația universală a iubirii.
Iubirea divină curge pretutindeni și te vindeca mai mult și mai mult.
Închide ochii, respira in inima ta permițând vibrației iubirii sa fie așa cum este dintotdeauna. Ea se regăsește în ceea ce ești, ești binecuvântat cu puritatea vibrației divine. Curge prin tot trupul tău, ori alimentează nucleul, celulele, ADN-ul , astfel frecventa superioara se ancorează mai mult și mai mult in ceea ce ești.

Tot ceea ce ai nevoie este sa te abandonezi. Să te abandonezi fara să gândești.

Abandonează-te in divin.
Aceasta este o modalitate de vindecare.

Respira in inima ta.
Conectează-te in vibrația iubirii din inima ta mai mult și mai mult.

Poți afirma: cu fiecare moment petrecut în acum, mă simt binecuvantat(a) mai mult și mai mult, devin varianta mea reală mai mult și mai mult. Mă îndeplinesc din forță incomensurabilă a manifestului, potențial nelimitat interior ce curge prin ceea ce sunt. Simt recunoștință, sunt recunoștință, permit recunoștinței să mă învăluie pas cu pas, mai mult și mai mult. Mă identific, mă topesc in expresia iubirii divine, vibrație de vindecare. Acum
Așa să fie și așa și este!
Multumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Lasă un răspuns