Constiinta solara

Informația conștiinței solare, informație energetică.

Conștiința soarelui se modifică traversând cele 5 stadii de evoluție care sunt ancorate acest an in conștiința mamei pamant și în care multe ființe vor intra.

Acestea nu sunt dimensiuni mai degrabă le vom denumi cele 5 stadii de conștiință solară pe care soarele le deschide și le pătrunde în acum și prin care cu toții putem traversa.

Aceasta reprezintă pregătirea ancorării și traversarea propriu zisa.

Ce reprezintă aceasta!?

In momentul in care parcurgem acest proces profund de activare intracelulară activare a centrilor energetici care până în aceste momente au fost inactivi, ei bine noi creăm posibilitatea manifestării acestor etape superioare în propria noastră existență.

Ne regăsim în plenitudinea conștiinței nemodificate ce parcurge eliberarea fragmentarilor și în aceste momente avem minunata posibilitate de a înțelege și manifesta acest nou episod evolutiv din existența în prezența.

Regasirea stării inițiale a conștiinței superioare reprezintă înțelegerea și acceptarea unicii conștiințe divine care se descoperă unitară și se manifesta în acum.

Eliberarea conștiinței fragmentate duce la conștientizarea că trăim într-o proiecție prin credințe și că starea inițială este una universală și unitară. Avem in aceste momente posibilitatea aprofundării depline a acestei revelatii.

Experiențele și evoluția din perioada următoare ne va conduce pe unii dintre noi in stările de samadhi care schimba conștiința umană și duce la ancorarea în conștiința superioară, la regăsirea stării inițiale. Aceasta va fi ancorată mai mult și mai mult în unitar împreună cu conștiința mamei Pamant pentru ca im aceste momente se crează legătură , interconectarea in noua vibrație cuantică , vibrația care se bazează pe iubire necondiționată și pe care o vom pătrunde mai mult și mai mult cu cât vom avansa in existența prezenta.

Constientizarea stării unificate propulsează ființă umană pe următoarele niveluri de manifestare.

Pătrundeți profunzimea elementelor primordiale informationale prin care vibrația purității intracelulare și din nivelul energetic prin canalele energetice deschise, echilibrează alte câteva mii de ființe umane, stabilind armonizarea și echilibrarea in tot acest proces.

Acesta este un proces deschis și îl va traversa ființele pregătite să il parcurga. Prin aceasta se reîntoarce starea și se ființează in noua vibrație, prin prezenta in acum și aici. Întregul ascensionează împreună cu nucleul prin respirație divină.

Lasă un răspuns