Reconstructia totala regasirea divinului

Oricat ne dorim sa acceptam sau nu toata schimbarea noastra porneste din dorinta cu adevarat in care schimbarea se regaseste iar ea depinde exclusiv de cat de pregatiti suntem sa acceptam iar nivelul mental in care suntem in acele momente joaca un rol foarte important in procesul regasirii deoarece prin reconstructia neuronala incepem sa creem noua noastra structura pentru experimentarea vietii reale in care ne vom situa pas cu pas iar limita pe care o avem, impusa de propria noastra realitate este ceea ce ne mentine captivi in iluzie.

La baza intregului proces manifestat sta regasirea in nemanifestare. Totul se intampla simultan: trecut, prezent, viitor si toate experientele avute sunt in momentul prezent.
Timpul este un concept, o structura de matrice precum toate celalalte concepte-structuri sunt si din aceasta iesi in momentul in care te reintorci in vid. In Nemanifestarea in care eliberat de tot si toate incepi sa experimentezi clipa acum.
Fructele creatiei tale le vei obtine dupa ce ai ingrijit gradina ta, in vidul tau plantate, ele iti vor domoli setea de cunoastere pentru ca in interiorul tau le vei regasi pe toate care iti sunt necesare deoarece vei fi deja un canal de perceptie a informatiei sursa prin unificare cu aceasta, in daruire completa si evolutia in sanul divinului va incepe sa se intample, in acele momente fara timp, forma si spatiu, esti cel ce in adevar umbla. Rolul nostru este sa manifestam samanta divinitatii.

Am acceptat sensibilitatea schimbarii catre orizonturile incomensurabilului, plina de optimism si ardoarea regasirii divinitatii din mine, flacara care incepuse sa urce incontinuu in tot intregul iar prin ea sa curga catre intregul univers al celulelor mele, creatia regasirii deoarece devenisem noul in deplinul sau adevar dezvelit de toata iluzia, imbracat in maretia beatitudinii extazice. O pace patrunzatoare in intreaga creatie, creatia eram in mine si in tot iar in tot regaseam libertatea urcand impletita in iubirea neconditionata care incepuse sa nasca iubirea divinitatii, puterea si curiozitatea alaturate compasiunii si acceptarii a tot ceea ce este cu o detasare completa prin care trecusem de cateva ori simtindu-mi energia inimii alcatuind soarele, nascand soarele din nou si din nou de cateva ori pana in momentul in care extazul realizarii divinului sarutase deja intregul meu celula cu celula iar in acele momente incepuse procesul constientizarii momentului regasirii cu sursa prin detasare,acceptare si incredere in incomensurabil. Incepusem sa creez, din vid, din divinitate indeplinind chipul perfectiunii supreme pentru care numai existau cuvinte sa nasca exprimarea acelui sentiment iar el devenise amalgamul sentimentelor inaltatoare, divinul incepuse sa se manifeste in exterior din vidul nemanifestat, prin ochii fizici iar eu eram un val de energie extazica care isi regasire sensul, adevarul si sursa in tot universul iar fericirea incepuse sa vindece adn-ul pana la inceputurile sale. Acum clipsa desavarsirii incepuse sa se nasca in regasirea minunii manifestarii depline, sursa, potentialul dintotdeauna atat de aproape iar toate celelalte imi erau de o parte si de cealalta a minunatului meu drum pe care incepusem sa urc, fara bariere, fara iluzii, desavarsind intamplarea din mine, desavarsind clipa in care una cu toata creatia constientizam toata capacitatea intelegerii dincolo de orice intelegere a mintii.
In momentul in care nemanifestarea se intampla cele cinci elemente sunt in deplina armonie, tu in deplina armonie si echilibru incepi sa creezi creatia ta.
In deplina armonie a elementelor, incepe sa curga energia universala prin toata fiinta iar prin energie incepi sa parcurgi pas cu pas procesul vindecarii. Prin respiratie si extinderea mintii omul incepe sa devina constient de regasirea in punctul zero, nemanifestarea, iar in acele momente, totul capata sens.

Lasă un răspuns