Procesul regasirii cu tine

Procesul regăsirii cu noi se întâmplă pas cu pas în momentul acum. Capacitatea regăsirii divinității din noi tine exclusiv de permisiunea noastră de a incepe întregul proces al regăsirii și avem nevoie sa ne permitem cu adevărat. Permisiunea cât și acțiunea tine exclusiv de fiecare ființă în parte. În momentul conștientizării iluziilor în acele momente începem să căutăm iar prin căutări vom primi de la univers ceea ce ne va ajuta sa evoluam iar daca îți impui de la bun început vindecarea , aceasta se va întâmpla deoarece se va realiza vindecarea întregului prin regăsirea adevărului.
Nu exista o cale anume, suntem unici iar toate căile sunt trăite exclusiv individual însă reperele pot ajuta până la un anumit punct.
Retine: în procesul regăsirii tale cu tine ești tu cu tine și nu vei din jur.
Cei din jur îți pot fi exemplu însă cei din jur nu vor putea parcurge drumul tau, acest drum îl vei parcurge pas cu pas tu cu tine.
Lucrul cu tine presupune munca pe toate nivelurile pentru a permite dezintegrării iluziei și pentru a permite adevărului interior să strălucească. Aceasta munca o realizam incontinuu pentru a ne împlini în regăsirea cu noi și pentru a realiza scopurile pe teu care suntem în acum pe acest minunat pământ.
Nu exista corect sau fals din moment ce îți vei asculta intuiția, vei fi ghidat pentru a realiza scopul tau, pas cu pas iar tu vei avea nevoie sa incepi să îți asculți intuiția, această minunată voce interioară, care îți va fi ghidul cel mai curat, pur și onest deoarece intuiția ta este ceea ce ai tu mai important fiind o abilitate activa.
Permisiunea să accepți, sa creezi, sa te vindeci, sa te regăsești tine exclusiv de tine. Tu vei fi acel om și singurul din viața ta care va începe să parcurgă procesul conștientizării deoarece tu ești propriul tău creator conștient în acum.
Vei crea pas cu pas propria ta realitate după cât îți vei dori și permite să accepți, accesezi că și informație și care sunt stocate în siviniul care ești iar prin ascultarea vocii interioare vei ști întotdeauna că totul se va întâmpla așa cum este necesar pentru tine sa se întâmple,in deplină armonie cu întregul univers interior și exterior. Dincolo de capacitatea de alegere conștientă- intuitivă vor sta la baza eliberările tuturor posibilităților provenite din iluzie iar această eliberare îți va fi un aliat în procesul de ascensiune. Cu cat eliberezi rapid cu atât urci rapid in ascensiunea ta. Simplu.
Prin separarea de iluzii începi să te interiorizezi in capacitățile pe care le deții și care sunt stocate în memoria celulara și informațională a ta, a divinității din tine,iar tu vei aduce la manifestare cu exactitate din aceasta minunata baza de date, ceea ce te definește, te sprijină și te îndeplinește in ascensiunea ta în acum.

Lasă un răspuns