Destructurarea și restructurarea genetica

Ceea ce îți amintești din vietile anterioare îți este stocat in subconștientul de pe linia ta genealogica.
Totul este înscris în fractalii subconștientului, aceasta constienta latenta, care coexista cu constienta clara si o serveste cu fidelitate ele fiind inseparate.
Noi nu ne vom pierde în teoriile trecutului si vieți anterioare ( cei care au ) și ne concentram in exclusivitate pe clipa acum deoarece în clipa acum reușim vindecarea și evoluția.
Potențialul creativ se regăsește în fiecare dintre noi iar el necesită accesat pentru a primi unda verde de manifestare în propria noastra viața.
De aceea: experimentam clipa îndepărtând iluzia indiferent de cauza, structura, acțiune prin aceasta metoda rămânem centrați in acum- vindecare- potențial de evoluție.
Labirintul minții și labirintul matricei+ labirintul informațiilor trecute în subconștientul umanității nu ne oferă posibilitatea de evoluție iar a persista in aceasta manifestare ne conduce în rătăcire fara a reuși să realizam vindecarea.
Toate informațiile creației Primordiale duale sau non duale sunt stocate în acest subconștient al umanității.
Cum transcedem din labirint, îndepărtăm iluzia?
Toată informația se regăsește în noi și de noi depinde cu exactitate când ne separam de acest proces de matrice și începem să parcurgem propria cale, de noi depinde cât ne permitem să înțelegem că toate aceste informații din matrice nu ne aparțin. Singura posibilitate prin care reușim să transcedem este desprinderea de vechile genetice in totalitate și punerea bazelor noilor structuri prin reconstrucția in totalitate a ființei pe toate nivelurile sale de manifestare.
Potențialul extraordinar pe care îl deținem se regăsește în exclusivitate în noi și prin reîntoarcerea în propria noastră divinitate care vine la încarnare dincolo de pachetul din materie, pură și fără structuri iluzie.
Prin înțelegere și acceptare, reconstrucție ne cream rescrierea genei.
Gena se rescrie in exclusivitate cu ajutorul capacităților interioare de cate dispunem, în forma sa pură și nealterată.
Trebuie luat in considerare multitudinea de informații care abunda și este absolut necesar sa ne păstrăm în capacitatea excepțională din interior pentru a ne realiza evoluția proprie și evoluția prin care totul incepe să se restructureze.

3 răspunsuri la „Destructurarea și restructurarea genetica”

  1. Bună!Sunt în total acord cu ceea ce spui. Dar oricât încerc nu reușesc încă. Nu mă las astfel. De aceea urmăresc postările tale și tot ce cuprinde evoluția. Aceste mesaje sunt pure și de folos. Într-o buna zi voi reuși în totalitate să dau la o parte vălul de pe inimă. Numai în ea găsesc pacea divină, dar nu îmi dă pace mintea. Sunt în evoluție. Suntem minunați.

Lasă un răspuns