Piramidele Orgon

Ce sunt ele și cum funcționează acestea

Piramida OrgonitPiramida Orgonit este unul din proprii voștri îngeri păzitori. Ea disipă în totalitate energiile negative și vă purifică corpul energetic ( blocajul). Promovează intuiția și spiritualitatea. O piramidă este un bun atotputernic pentru a proteja împotriva ORICĂROR influențe negative.

Informații scurte privind efectul Piramidei Orgon asupra mediului inconjurător și al campului tău energetic cât și asupra ta in mod direct:

  • ameliorează anxietatea
  • ameliorarea tulburării obsesive compulsive
  • întărește voința, sistemul imunitar
  • înlatură dependența emoțională
  • rezolvă manipulările de către orice energie joasă

O piramida orgon te va ajuta pe mai multe nivele: nivelul spiritual si cel personal , mediul inconjurător , ajuta în vindecare, ajută la curațare , eliminare de reziduri , protejare impotriva negativității, curățarea câmpului energetic, te ajută să-ți atingi scopurile , ajută la întarirea sistemului imunitar, îmbunatațirea circulației, încarcă ființa cu energie pozitivă și armonioasă, stimulează sistemul nervos parasimpatic, induce relaxare și o senzație de expansiune blandă, conștientizarea a tot ce te inconjoară, etc.

Piramida vă eliberează și vă protejează de influențele negative din corp, care afectează mai ales otrăvirile, pământul și razele computerului. PROTEJEAZA impotriva energiilor negative de orice fel și adesea încărcate emoțional de către alte persoane. Piramida este unul dintre cele mai puternice orgonite pentru trup și pentru sufletul nostru. Ne protejează de neîncredere, lăcomie, invidie, infidelitate, gelozie ,ură și energie si vibratie joasă.

Pe de altă parte, Piramida Orgon vă ajută să vă promovați propriile dorințe, mai multă încredere în sine și obiectivele vieții voastre. În plus, o piramidă oferă lumină înălțătoare și revigorantă, ajutând la conectarea sinelui divin, a minții, și a corpului într-o unitate unificatoare. Ne face să simțim mai multă lumină pentru viețile noastre și pentru acțiunile noastre zilnice. De asemenea, ne face să simțim că obstacolele adânci trebuie rezolvate pentru a ajunge la lumină.

Piramidele Orgon vă ajută să vă percepeți mai conștient experiența și să recunoașteți profunzimea experienței. Rezultatul este că, mai presus de toate, putem învăța mai bine din greșelile noastre. O piramida te va ajuta să recunoști prieteniile false și să te protejezi de pericolele viitoare. Partea cristalină din orgonită vă ajută în dezvoltarea personalității și vă mărește percepția externă, vă oferă încet puterea și energia, gândurilor bune și dizolvă armonios blocajele din toate zonele. Aura ta va fi întărită și extinsă la toate nivelurile.

Nu în ultimul rând, Piramida vă consolidează intuiția, obiectivitatea, spiritualitatea, percepția, încrederea în sine și relația dvs. cu lumea exterioară. Daca piramida contine si Floarea vieții, simbolul primordial al geometriei sacre, intensifică transformarea extremă. Ea fiind un bun atotputernic pentru a proteja împotriva oricăror influențe negative.

Sursa de Calm Piramida Orgonit este propria dvs. putere.Fiind foarte puternică ea lucrează foarte intens. Elimină blocade de orice fel și se întărește și consolidează enorm. Ea ajută la relaxare și odihnă, nu în ultimul rând ajutând la meditație. Ea, de asemenea, îmbunătățește concentrarea și sensibilitatea. Si multe alte efecte absolut minunate vei descoperi numai cu ajutorul unei piramide .

Piramidele Orgon

[envira-gallery id=”388″]

Un răspuns la „Piramidele Orgon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *