Particula de lumină, călătoria către mama pămant.

Du-te în natură să simți în razele de soare particulele de lumină emanate, contopește-te cu acestea și mergi mai departe devenind tu însuți particulă de lumină.
Coboară încet alunecând către pământ în jos , cu viteza luminii.
Odihnește-te pe o frunză în căderea ta sigură și lină , apoi , lasă-te să aluneci mai departe, către pământ. Admiră în coborârea ta, natura, simte vântul, atmosfera și coboară, mai jos, apropie-te de pământ.
Alunecă pe petala de floare din calea ta, pe vârful aripii unui fluture apărut in calea ta. Du-te mai departe, în jos, către mama ta pămantul, simte în inima ta cum faci un bine mediului în care acum călătorești, tu particulă de lumină , cum transformi în lumină ce este în jurul tău, cum vindeci, deoarece, tu ești in esența ta vindecare.
Călătorești încet și totodată foarte rapid , îndreptându-te în drumul tău către mama ta , pămantul.
Atinge-ți mama, bucură-te ca un copil mic ce-și revede mama după ce s-a trezit și este somnoros însă zâmbind fericit deoarece își revede mama.
Mângâie pe mama ta, spune-i ca o iubești și că iți dorești să fii la sânul ei pentru totdeauna.
Începe încet încet să pătrunzi în călătoria ta către centrul pământului, te vei duce încet către sânul mamei tale, ea te primește binevoitoare deoarece tu ești copilul ei, ea te iubește și te protejează clipă de clipă în această viață a ta.
Coboară, ești în siguranță, simte inima mamei tale, e caldă, binevoitoare, primitoare și bate ritmic și armonios.
În sânul ei unde este inima ei, în pieptul ei este centrul ei, ea este mama ta , te iubește și te mângâie cu vibrația ei pe tine, copilul ei, particulă de lumină strălucitoare.
Lasă liniștea mamei tale să-ți cuprindă mintea, trupul, sinele , inima și toată ființa ta.
Indentifică-te cu mama ta. Ea te iubește și tu o iubești. Ea te alimentează, dăruindu-ți din belșug verdeața ei ca sa exiști. Tu ii dăruiești respect, recunoștință și iubire. Ea este mama ta.
Studiaz-o, cerceteaz-o și las-o să te facă să devii tot mai puternic. Ea iți dăruiește aer, apă, hrană și tot ce ai nevoie să crești la sânul ei armonios.
Tu o iubești și o respecți. Meditezi pentru ea. Sunteți una. Tot la ea te vei întoarce cu trupul tău atunci când sinele tău divin evoluat va merge mai departe în evoluția lui.
Ești armonie, ești echilibru, ești lumină ce crește încet dar sigur , susținut de mama ta, pe drumul tău , individual, pozitiv, de lumină și abundent.
Acest echilibru iți aduce cu exactitate tot ceea ce ți-ai dorit de când te-ai născut deoarece ai învățat tot ce este necesar să evoluezi.
Ești aici pentru armonie, echilibru, iubire, lumină și evoluție.
FII CEEA CE EȘTI. LUMINĂ.

 

Un răspuns la „Particula de lumină, călătoria către mama pămant.”

Lasă un răspuns