Piramida cu cristale Andara

Andara sunt cristale cu o vibrație foarte mare și un efect energetic de vindecare și susținere.🔥💯🙏💓

Eu însami simt energia înaltă a cristalelor Andara și aceasta se observă pe toate structurile.

Cristalele ANDARA sunt cristale de lumină extraordinare cu energie proprie.

Aceste pietre sunt instrumente extrem de energice pentru munca spirituala și pentru vindecarea trupului fizic datorita faptului că deschide conștiința ființei umane și aceasta poate accesa informațiile care sa ajute in tot acest proces de vindecare.

Cristalul Andara este însoțitorul noii ere.

Cristalul Andara facilitează procesul decodificării la nivel de ADN a informațiilor primordiale care mai apoi sa poată fi parcurse in manifestare.

Prin curgerea pranică , ANDARA condensează, ancorand într-o piramidă aceasta energie universala benefica de care avem nevoie și o dăruiește in jurul sau pentru ființă umană care deține piramida cu Andara.

Cristalul Andara un cristal MAESTRU, un vindecător și un instrument puternic pentru:

– creșterea conștiinței și vibrației pentru a accesa cunoașterea universală

– Curățărea și echilibrarea chakrelor. Deschiderea chakrelor superioare.

– accelerarea procesului de dezvoltare spirituală

– ajută ființa umana să manifeste viața pe care o alege

Cu ajutorul cristalelor Andra este realizat saltul cuantic în conștiința și prin utilizarea cristalelor Andra in crearea piramidelor, câmpul energetic este amplificat iar cel care deține o piramidă cu cristale Andra va beneficia de un câmp Vibrational foarte înalt.

Andara emit o frecventa energetica extrem de ridicată și în momentul în care lumina trece printr-un cristal Andara, razele de vibrație înaltă și energia pranic vindecătoare sunt activate și induse direct în câmpul energetic a-l ființelor umane care dețin aceste Cristale Andara, astfel realizandu-se procesul de transformare și de ancorare în elementele primordiale și nivelurile superioare de conștiință.

https://www.youtube.com/shorts/Z0IJCX-2bs4

Lasă un răspuns