Expansiunea conștienței de sine

Contopirea minții cu spațiul infinit de conștiință reprezintă absorbția minții și exprimarea vidului mental.

Prezentând absorbția in expansiunea conștienței de sine , ființă umană se vindeca pe sine, divine clara în sine și virala în toate campurile sale și în sine. Prezenta in inima anima in existență liniștea interioară, viul vieții, claritatea minții și puterea de vindecare și echilibrare se îndeplinește de la sine.

Fiind vital și expansionat în conștiința, redarea informației vine din esență și informația superioara se descarcă pe structurile și în campurile sale prin realizarea acestei armonizări complete.

In aceasta armonizare inima vibrează la unison în întreg prin iubire și compasiune iar mintea devenită claritate și expansionata prin absorbție, in expansiunea conștiinței de sine, ființa umană se reîntregește in vitalitatea atotcuprinzatoare, ceea ce nu e separată de întreg.

Exprimarea devine clara și plină de simțire, ființă umană astfel regăsită va vorbi din expansiunea întregului și redarea este plina de simțire, iubire și compasiune.

Aceasta regăsire, vindecare și parcurgere se practică de către ființă umană pas cu pas in redarea energiei cuantice. Ființă umană accede și primește vibrația energiei superioare potrivit cu starea sa nouă, cu echilibrul și armonia în care a intrat și astfel aceasta vibrație noua selectată prin muncă interioara, ii permite ființei umane sa se îndeplinească mai mult și mai mult și de asemenea sa redea aceasta în întreg.

Aceasta este un proces de conștientizare de sine, de evoluție interioară și pe toate planurile exterioare, de regăsire și de ascensiune.

Lasă un răspuns