Pasii catre iluminare

Daca vrei sa atingi starea de iluminare este necesar sa incepi sa eliberezi prin iertare, impacare si vindecare, trecutul tau in care toate situatiile mai putin pozitive au fost adunate in decursul anilor, in tine, ele fiind cele care asteapta sa fie analizate si vindecate.
Oricata practica vei realiza dorindu-ti cu ardoare iluminarea, daca exista o ultima frantura din trecutul tau cu care inca te mai identifici, vei bate pasul pe loc invartindu-te in continuare pe aceeasi rotita deoarece situatia nevindecata va crea toate posibilitatile si contextele prin care sa-ti atraga atentia ca este momentul sa actionezi acum.
Nu poti sa te iluminezi tragand dupa tine toate traumele si toate contextele prin care ai avut de suferit si care au trecut la un moment dat prin viata ta lasandu-ti urme in fiinta.
Cu cat devii mai constient cu atat mai mult incepi sa vindeci, te vindeci pe tine iar oglinda vindecarii tale va reflecta in cel de langa tine.
Cand dispare identificarea totul incepe sa lucreze pentru tine intr-o armonie deplina, de aceea ti-am spus atat de des: detaseaza-te!
Detaseaza-te de tot si de toate deoarece prin acceptare si eliberare incepi sa te reintorci la tine, la esenta divina, la propriul tau adevar iar adevarul tau incepe sa curga, ca un izvor al posibilitatilor neseparat de tine, de ceea ce esti. Pentru a incepe procesul de iluminare ai nevoie sa ai incredere deplina in divinul din tine si sa incepi sa eliberezi ceea ce credeai ca esti pana in acest moment.

Un răspuns la „Pasii catre iluminare”

Lasă un răspuns