Deschiderea catre tainele evolutionale cunoscute de catre protectorii Pamantului, fiintele evoluate din Shambala

Din perfectiunea Shambalei in lumina vibrationala creatoare iti spunem bine ai venit!
Primeste pas cu pas toate intentiile noatre pozitive care vin din puterea inimii si lasa-ne sa-ti dezvaluim pas cu pas toate informatiile pe care este necesar acum sa le cunosti in momentul si timpul potrivit tie.

Energia Shambalei, energia extazica care curge prin toti porii fiintei provocand stari continue de beatitudine care incepe din ckachre in conexiune cu mintea iar mai apoi invaluie toata fiinta pe toate nivelurile energetice. Aceasta stare curge incontinuu nefiind oprita dupa cateva secunde ca in cazul punctului culminant fizic. Energia beatitudinii extazice este energia divinului si ca sa ajungi aici este necesar sa iti permiti accesarea acesteia deoarece ea se regaseste in intreg si este manifestata in fiinta care eliberata de nivelurile blocajelor sale incepe sa permita energiei sa-i scalde intreaga fiinta pana la nivelurile cele mai profunde. Aceasta energie daca inveti sa o mentii devii unul dintre aceia care nu doresc sa se mai intoarca inapoi deoarece starea extazica este numai o etapa premergatoare starii de iluminare obtinuta fiind in urma eliberarii. Acum pas cu pas te inalti in propria ta evolutie.

Deschiderea inimii energetice pentru a permite, este vitala pentru ca eliberarea ta totala sa se intample in aici si acum.
Interiorizarea si abandonul total in interior, eliberarea de toate credintele si primirea cu bratele deschise a energiilor divine care sunt neseparate de fiinta ta, in adevarul propriu, sunt starile prin care realizezi evolutie.
Inainte sa ma trezesc am avut un vis: era realitatea mea viitoare in care culoarea ochilor mei se schimba in multe nuante, eram eu copilul in fata invatatoarei care imi preda pe tabla de la scoala vietii, lectia divinitatiipentru ca profesoara eram Eu Sunt. Transpus acum in realitate, visul care a fost realitate nemanifestata inca, incepe sa se intample exact asa cum a fost trait.
Fericirea-marea liniste -centrul universului.

Shambala: este momentul in care vei merge in meditatie in inima ta pentru a curata ultimile reziduri din structura ta energetica, acele parti negative ale propriei tale fiinte pentru a readuce echilibrul dupa elibererea dualului, astfel evoluand din nou si din nou, mentinandu-te in centru in partea ta neutra pentru asimilarea completa a informatiilor necesare evolutiei tale.

In aceasta calatorie vei indrazni catre o resetare totala astfel incat vei fi nevoit sa mergi inapoi in intunericul tau, in sursa tacuta a vietii, in tine, in locul unde totul ia nastere, in intregul tau univers.
Aici vei fi ajutat de maestrii din Shambala pentru a reusi sa transformi toate obstacolele, astfel incat sa te poti cufunda in aceasta initiere acest moment fiind foarte important deoarece vei realiza conexiunea cu sursa ta de viata, sursa deschisa si vie, intr-un tot unitar unde totul curge complet liber si vine inspre tine de la sine iar daca inca te afli in aspecte partiale producand rezistenta va fi necesar sa reusesti cu rabdare si perseverenta sa eliberezi ultimile situatii care mai apoi vor fi vindecate permitandu-ti sa vezi adevarul din tine astfel cum este el, astfel cum tu esti cu adevarat. Parcurge in continuare vindecarea ta, acum si aici. Este totul cum trebuie sa fie, totul se armonizeaza integrandu-se in vindecarea mea, in fiinta mea pe toate nivelurile energetice.

VINDEC! Si am vindecat toate cate au ramas nevindecate. Am primit doua cercuri unul fara culoare si unul albastru care au conlucrat impreuna pentru eliberarea mea finala.
La final am primit o energie frumoasaprezentand un galben intens care a curs peste intregul meu camp energetic iar in acele momente am simtit cum Doamne sa manifestat in toata fiinta mea.

Am gasit calea catre mine si indeplinirea se manifesta pas cu pas.
Lasa-te cuprins de vibratia inimii tale, deschide-te catre energeia inimii si lasa vibratia iubirii sa curga in interiorul tau. Lasa iubirea sa plece in exteriorul tau cat mai departe, sa cuprinda existenta vietii. Simte inimia, esti creat din iubire neconditionata, vibratia iubirii tale vindeca trupul, mintea si toata existenta ta. Este atat de simplu sa fii puritate, fii inocenta, puritate, lumina si iubire prin simpla regasire a adevarului propriu. Fii liniste , calm, echilibru, libertate. Vindeca-te cu ajutorul iubirii, tu Divinul. Campul inimii tale produce energia de care ai nevoie , permite pranei sa curga. Elimina toata negativitatea prin eliberarea ta completa, vindeca mintea si trupul cu ajutorul energiei inimii, totul se afla in tine. In acest moment poti urma calea ta, in momentul in care iti permiti vindecarea.

In momentul in care permiți strălucirii Spiritului să reflecte în toată structura sa, în acele momente ești împăcat cu întregul.
Întregul începe să fie minunea fără nicio barieră și în echilibrul deplin pentru că în acele momente începi să stăpânești armonia celor 5 elemente împreună cu armonia întregului univers astfel toate lucrează împreună cu tine și numai este nimic care să fie împotriva ta deoarece prin detașarea completa regăsești după ce toate iluziile au fost înlăturate și toata structura ta energetica și fizică, capacitatea de a rămâne centrat în interiorul tău pentru ca manifestarea deplină a divinului să înceapă să se exteriorizeze prin tot ceea ce ești pentru că tu deja ai învățat să aduci vidul nemanifestat în mintea în care restructurarea a permis tuturor posibilităților adevărului interior să curgă.
Armonia desăvârșirii incepe să își lase amprenta in ființa ta conlucrând pe toate nivelurile din exclusivitatea divinului interior împreună cu iubirea necondiționată și puritatea compasiunii inocente in care totalitatea sentimentelor benefice in care ești își realizează scopul prestabilit iar tu prin definiție și acceptare după eliberarea iluziei tot ce realizezi este sa-ti reamintești esența.

Un răspuns la „Deschiderea catre tainele evolutionale cunoscute de catre protectorii Pamantului, fiintele evoluate din Shambala”

Lasă un răspuns