Manifesti interiorul exact așa cum ești

Manifesti interiorul exact așa cum ești.
Dacă parcurgi pas cu pas interiorul din vibrația inimii, mintea se curăță.
Divinul este puținul; armonia pornește din echilibrul divinului, împreună cu vindecarea; divinul te vindecă prin puțin.
Această energie suavă, divinitatea din tine, este fragilă și în fragilitatea ei se regăsește o putere incomensurabilă. Este iubirea, vibrația iubirii. Când ai parcurs iubirea, armonizarea întregului se realizează prin fântâna abundenței din interiorul tău – inima.
Vibrația suavă și puritatea iubirii curăță strat cu strat tot ce ai adunat de-a lungul existenței și, uite așa, realizezi profund armonie, echilibrul, vindecarea. Acesta este un întreg proces și, pentru a parcurge procesul, abandonează-te divinului.
Energia sa este în zona inimii, plecând în exterior și formând focul sacru, cel viu.
Atât de frumos, atât de extaziant. Este atât de frumos aici, în energia divină, eter, beatitudine, manifestare în armonie! Este atât de plăcut aici în vibrația iubirii! Ești iubirea; iubirea se identifică cu armonia universală. Una în echilibru, curgând pretutindeni. Această transformare o parcurgi pas cu pas din vibrația inimii, inima ta, divinitatea în manifestare, sacralitatea. Mintea și ochiul sunt unelte ale divinității.
Beatitudinea nu poate fi exprimată.
Ea poate fi simțită.

Expresia divinului este nelimitată și căile sale sunt infinite.

Vânt…

Expresia…

Proiecția depinde de cât de dispus ești să parcurgi.

Non-reacția, observarea și observatorul, eliberarea… parcurgerea vibrației… vibrația… manifestul ia naștere în proiecție și vibrația alimentează proiecția manifestului.

Imaginea proiectată din spatele retinei… conștiința și nivelul… din nou, proiecția și manifestul minții… vidul… eliberare.

Nondual semnifică meditația în centru, indiferent de acțiunea trupului. Rugăciunea inimii… unifică întregul, echilibru.

Viața și moartea sunt eliberate prin rugăciunea inimii, starea inefabilă fără proiecția exterioară, întoarcerea acasă în unificare completă… nemanifestul… absorbția.

Accesarea vibrației inimii se referă la alinierea la frecvența sau energia inimii pentru a obține o stare de echilibru, iubire și conștientizare profundă. Acest proces poate ajuta la crearea unui sentiment de unitate cu universul și cu cei din jur.

Cum accesez vibrația inimii?
Înțelegerea informației de vibrație
Totul în univers are o anumită frecvență sau vibrație, inclusiv corpul și mintea umană. Inima, în special, are o frecvență energetică unică care poate fi resimțită și accesată conștient.

Meditația centrului inimii
Una dintre cele mai eficiente metode de a accesa vibrația inimii este meditația. Focalizează-ți atenția asupra zonei inimii și simte vibrația sau pulsația sa. Acest lucru ajută la alinierea energiei personale cu energia inimii.
Prin practica de conștientizare devii prezent în momentul prezent, vei observa fără a judeca și te vei conecta cu emoțiile tale autentice. Aceasta permite vibrației inimii să se manifeste mai clar.

Respirația conștientă, în special respirația inimii, unde te concentrezi pe respirație în și în jurul inimii, poate ajuta la accesarea și amplificarea acestei vibrații.

Iubirea și compasiunea
Practicând iubirea de sine și compasiunea față de ceilalți, vibrația inimii devine mai accesibilă.

Beneficiile accesării vibrației inimii
Echilibru emoțional
A te conecta la vibrația inimii te poate ajuta să te simți mai echilibrat emoțional și să faci față mai eficient stresului și provocărilor.

Claritate și intuiție crescută
Acest proces poate îmbunătăți conexiunea cu intuiția și ghidarea interioară.

Conexiune cu ceilalți
Vibrația inimii promovează sentimente de unitate și conexiune cu ceilalți, reducând sentimentele de separare.

Stare de bine
Accesarea și trăirea din această vibrație poate crește starea de bine și fericirea.

În concluzie, accesarea vibrației inimii este un proces profund care oferă numeroase beneficii pentru sănătatea emoțională, mentală și spirituală. Prin practici precum meditația, respirația conștientă și cultivarea iubirii și compasiunii, putem intra în rezonanță cu această puternică frecvență a inimii și ne putem îmbunătăți calitatea vieții.

Lasă un răspuns