Iubirea divina

Iubirea necondiționată este pură și autentică, nu este influențată de interese personale sau de așteptări. Aceasta este iubirea divină Este un sentiment profund, care depășește limitele fizice și intelectuale, conectând întregul la nivel de divin într-un mod special, neînțeles de minte.

Iubirea divină este puntea, transcendența, reprezintă o formă profundă de iubire care depășește granițele fizice și emoționale ale relațiilor umane obișnuite.Aceasta vibrație este o iubire pură și sacră, conexiunea cu Divinul Sursa. Această formă de iubire transcende ego-ul și trăiește într-o sferă a înțelegerii și a compasiunii profunde pentru toate ființele și pentru întregul univers.

Practicarea eliberării complete nu-i un drum simplu.
Este un drum pentru cel care este pregătit să practice devoțiunea interioară.
Aceasta devoțiune interioară reprezintă nirvana , reabsortia in sursa.

Cu aspectele preluate sau cu subconștient încărcat precum și cu un mental activ, nu se va putea obține eliberarea completa.

Dedicarea în esență reprezintă momentul in care te-ai curățat de tot ce era în câmpul si trupul, mintea și simțirea ta: credințe, traiectorii,idei și idealuri, concepte și trasee, fie că au fost preluate sau fie că le-ai creat singur.

Dualitatea este acolo dar tu nu ești în dualitate, eliberat prin transcendența in sine, in momentul in care te-ai predat nucleului interior, vibrația divină, puritatea sursa exprimă primordialul.

A început fără de început, călătorind întoarcerea prin conștientizarea in starea inițială, aceasta stare redând fără trasee și circumstanțe, evoluția din afara traiectoriilor, posibilităților si pentru aceasta a fost necesar eliberarea completa a manifestului, numai în acest mod, nemanifestul a creat fără a crea în dual, descărcând din flux universal, conștiență de sine și conștientizare.

Pe covor de iarbă , pe brațe de conștiință și pe fire de energie unde nici lumina și nici întuneric, pe liane ce cântă un susur de apă curgătoare, pe eter prin nucleu.
M-am întins și m-am abandonat în stare
Și starea s a aprins strălucind întregul , universul, existența
Puntea prin inima și ancora prin minte
Pluteam niciunde , eram niciunde, nici existența nici viața , fara manifest și creație, nici nemanifest nu i-as spune
Unde secundele au devenit miliarde topind întreaga proiecție
Din acest cumul de strălucire , neutrin , soma, dumnezeu, ființare , creator sau sursa , dao, nucleu, primordialitate , m-am ființat fara a mă ființa, m-am creat fără a mă crea
Toate proiecțiile vin prin minte , dincolo de minte exista ce nu se poate explica, aceasta este in tine și prinde viață pe fir susur divin, in eliberare.

Lasă un răspuns