Glanda pineala- poarta de acces către conștiința superioara, abilități, percepție extrasenzorială

Glanda pineala- poarta de acces către conștiința superioara, abilități, percepție extrasenzorială

Cel de-al treilea ochi Ajna, este glanda noastră pineala, aceasta glanda pineala se regăsește în mijlocul creierului, in epitalamus. Dimensiunile glandei pineale sunt cuprinse intre 5 – 8 mm și cântărește aproximativ 150mg.

Funcția principală a glandei pineale este să producă melatonina.

Calcifierea glandei pineale conduce în imposibilitatea percepției extrasenzoriale.

Deschiderea celui de-al treilea ochi, presupune curățarea glandei pineale și când ne referim la interior, aici avem diferite tehnici prin care glanda pineala poate fi curățată.

Important: cel de-al treilea ochi nu este suma tuturor gândurilor manifestate și nici energia de alimentare a acestor gânduri!!!💥

Fluorul este unul dintre aporturile aduse în organism prin intermediul alimentației și care joaca un rol decisiv in calcifierea glandei pineala pe lângă alți factori nocivi ce pot fi recunoscuți atât în mediul cât și alimentație in general.

Energiile actuale contribuie la fisurarea in calcifierea glandei pineale , astfel încât,ființa umană , poate cu multă ușurință sa observe dincolo de ceea ce a cunoscut in anterior, astfel energiile de susținere, dând startul trezirii umanității, pas cu pas.

Stimularea activa a glandei pineale are legătură cu producția neurogenezei in creier, astfel capacitatea dezvoltării noilor rețele neuronale este realizată cu succes.

Stimularea se poate realiza prin diferite metode, unele dintre aceste metodefiind: terapia pe baza de Hz, post negru cu apa vie, terapia cu bai de lumina solară de la apus și răsărit, atenție în zona dietă, deoarece dieta joaca un rol decisiv în această activare reală a celui de-al treilea ochi.

Căile și modalitățile de activare a celui de-al treilea ochi pot fi multiple și nu exista un traseu predestinat care sa realizeze acest pas.

Necesita că fiecare ființă umană să își îndrepte atenția către universul său interior, calea cea bună și care niciodată nu vă dă gres, este ascultarea intuiției.

Prin proces de autoobservare continua a existenței în sine, se parcurge călătoria în esență divină care se manifestă în întreg.

Glanda pineala are strânsă legătură cu stilul de viață

De asemenea exista posibilitatea sa se poata activa instant prin fisura in calcifierea acesteia.

Lasă un răspuns