Fericirea dincolo de iluzii

Fericirea aceasta lăuntrică despre care vă vorbesc din nou și din nou, vine din ancorare, din abandon, din regăsire
Aceasta fericire este complet diferită de fericirea trecătoare pe care ai cunoscut-o în vechea traiectorie matriceala și aparține de divinul care manifestă în existența.
Fericirea interioară ce vibrează la nivel de nucleu o parcurgi și o declanșezi în toată structura ta și indiferent de acțiunile tale ulterioare, ea va rămâne acolo, vei parcurge ancorat în aceasta
De ce?
Deoarece ți-ai permis să te abandonezi in mod complet, să te dăruiești pe tine ție in mod complet, ți-ai permis să fii simplu, clar, limpede, curat, PUR
Cu cât te vindeci mai mult și mai mult, te ancorezi in starea ta initiala, pură, aici este emanatia razelor.
Pentru că razele să strălucească necesita absolvirea minții și dizolvare ego, astfel intervine starea de nirvana, completitudine
Aceasta fericire îți vindeca celulele și îți revigorează trupul din nou și din nou, ea aparține energiei sacre interioare, este energia cu care te-ai născut, care te identifica ca fiind element primordial divin, ce parcurge existenta.

Beatitudinea inseamna starea ideala de intelepciune, aceasta euforie permanenta este o stare de fericire deplina supremă și eterna, un extaz mistic la care ajungi eliberat. In aceasta stare extinsă de beatitudine te regăsești în regăsirea ta.Starea netulburată a fiinţei semnifica acest extaz. În non-dualitate exista beatitudinea sau extazul.Starea de fericire trecătoare care vine şi pleacă este experienţa cu a ei dualitate de suferinţă şi plăcere. Beatitudinea este incognoscibilă. Poţi fi beatitudine. Beatitudinea nu este un atribut, aceasta aparține divinului care se manifestă.

In momentul in care te-ai trezit, ai ajuns in adevărul tău. Se luminează tot ceea ce există in jurul tău, tu începi să eliberezi iluzia in care te-ai scăldat ani și ani la rând.
Când te-ai trezit vor veni alți oameni în jurul tau iar alții vor pleca și aceasta este perfect astfel deoarece ai schimbat vibrația.
Când ai schimbat vibrația identificandu-te in adevărul tău interior vibrația liniștii inimii tale fericire atotcuprinzătoare îți pătrunde existența și te îndeplinește.
Fiți binecuvântați minuni divine!
Va simt in vibrație înaltă!
Liniștea adevărului interior sa fie calea evoluției tuturor!

Rodește rodul tău călătorind în miracolul vieții…priviri pline de iubire pe raze de curcubeu, viața și viu împreună la masa binecuvântărilor unde pâinea, mana vieții începuse să cadă în stropii sacru deasupra capului tău…amrita nemuririi iar tu deveneai recunoștință pentru întreg și recunoaștere de sine…regăsire cu tine…fericire cu tine…fericire din tine…vindecat…din tine…peste râuri care se nasc la infinit pe buzele creației sacre pentru a spala tot până la ultima picătură prin care raze binecuvântate din curcubeu se înalță la cer creând puntea pe care urca unicornii…la baza sunt dragonii iar sus peste ceruri …în universuri ești tu relaxarea dintre doua bătăi ale inimii expansionate în care întregul se cuprinde pe sine și se înalță dincolo de infinit…rodește viața din sacralitate fara de inceput și sfârșit, în vibrațiile perfecțiunii…ridicate peste universuri…creand universuri și incomensurabil.

Tu creatoarea mea, mă intorc înapoi de fiecare data și în tine mă regăsesc.

Lasă un răspuns