Etericul luminos rece vs. Etericul luminos cald

In conștientizarea ființei umane, momente definitorii in care se realizează transcederea din vechiul eu iluzoriu către divinul in manifestare deplină, exista posibilitatea după liber arbitru sa se realizeze pas cu pas evoluția potrivit alegerii individuale ale ființei care parcurge drumul conștientizării.
Exceptând faptul că parcursul evoluției este structurat in fiecare moment in deplin acord cu întregul prin care ființa se îndeplinește pe sine, realizam alegerile prin care saltul cuantic este condus în sensul in care fiecare dintre cei care suntem în existența acum, il realizam pas cu pas. In sine, momentul alegerii etericului luminos rece sau etericului luminos cald conduce ființa în vibrațiile exclusive al mentalului in dezvoltare și manifestare exceptând in totalitate simțirea iubirii sau vibrațiile inimii în care se percepe și dezvoltă inteligenta evolutivă din frecventa inimii si viceversa. Transmutarea către evoluție se realizează individual in conformitate cu ceea ce fiecare divinitate suverană întrupată va alege sa manifeste. Am cunoscut și analizat prin experiența celor două posibilități de manifestare pentru a aprofunda cele două concepte extraordinare și pentru a realiza prin descărcarea informațiilor din sferele aferente experiențelor, prin simțire desăvârșita, pașii prin care sa pot aduce in dezbatere o experiență care sa nu-mi fie un concept strain iar alegerea din final a fost să rămân în continuare în starea de neutralitate prin care suma tuturor posibilităților se întâmplă și pot fi accesate in orice moment din prezentul în manifestare prin care sunt. Ambele experiențe au debordat energii aferente structurii din care sunt realizate și anume: etericul luminos rece fără simțirea inimii și expunerea exclusiva a mentalului in supradezvoltare și manifestare, negrul total și etericul luminos cald care expune energia inimii și tot cumulul de energii potrivite inimii prin care energia exclusiva a inimii de supradezvoltare, energia cald-fierbinte a iubirii necondiționate lumina și spectrul său prin care se declanșează vibrația iubire. Evident fiecare divinitate întrupată își va alege de care parte a acestei manifestări se află potrivit nivelului de conștientizare și potrivit informațiilor de la nivelul intracelular din care face parte divinitatea prin toate informațiile sale profund stocate în interiorul ființei. Potrivit examinării implicării în profunzime a manifestării celor două posibilități am concluzionat că în momentul în care ființa parcurge drumul conștientizarii sale este sau poate fi de mare ajutor daca divinitatea întrupată își permite alegerea manifestarii din sfera inteligenței inimii pentru evoluție dar mai ales pentru a realiza vindecarea deoarece aceasta inteligenta păstrează în memoria sa participarea la o destructurare rapida a iluziei permițând ființei să se regăsească pe sine prin parcursul conștientizărilor transcendând după etapele parcurse dualul și regăsind informațiile adevărului sau fara a fi expusă la iluzie sau interferari exterioare, astfel pastrandu-se puritatea informației primordiale care poate incepe să fie adusă și descărcată in campul cuantic în starea sa reală.

Daca iluminarea se întâmplă doar din partea minții atunci vom discuta despre etericul luminos rece care nu poate simți și nu manifesta căldura inimii. Daca iluminarea pornește din sfera inimii și menține pe prim plan inima in manifestare atunci vom avea un eteric luminos cald. Daca iluminarea unește cele trei aspecte minte inima existența prin starea inefabilă in care spiritul unificat devine una și aceeași cu existența iar în existența se dizolva: minte, trup, simțire, atunci putem sa spunem că a fost dobândită o iluminare totala.

Fiți binecuvântați!

Lasă un răspuns