Energia inimii

Energia Inimii este singurul câmp din univers care știe să vindece!

Oferă compasiune și iubire împreună cu recunoștință , zi de zi prin exercițiul conștientizării energiei inimii pentru că vibrația ta sa rămână ridicata, astfel reușind să intri in procesul de vindecare.
Practica coerența minte-inima prin firul de lumină și mâinile așezate în dreptul inimii împreună cu respirația relaxată timp de câteva minute. Concentrandu-ne pe zona inimii avem posibilitatea de a ne aduce la manifestare foarte multe beneficii iar acest proces realizat cu perseverență zi de zi, ne ajuta sa ne coborâm mai mult și mai mult în inteligenta inimii permitandu-i câmpului inimii să se manifeste în toată existența.

Oferă-ti sentimentele care te conduc înapoi în iubire, gândește-te la momentul din viața ta in care ai fost îndrăgostit, sau in care ai dat viața copilului tau sau un moment prin care te-ai simțit fericit iar acel moment te va întoarce înapoi în menținerea iubirii prin manifestare care mai apoi se va transforma in iubire necondiționată deoarece totul pornește din noi, aceste retrăiri ale sentimentelor înălțătoare ne sunt puntea de legătură constanta cu aceasta energie binefăcătoare a inimii.

Un răspuns la „Energia inimii”

Lasă un răspuns