Eliberarea traiectoriilor, conceptelor spirituale, labirintului mintii

In momentul in care noi am luat aceasta forma am ales sa manifestam cheile universului și în momentul în care am devenit conștienți de noi , universul s-a manifestat prin noi.Acest proces exprimă viața însăși și existența într-un trup ales de esența divină , pentru a transcende către experienta in afara non dualității . Existența în sine se experimentează pe sine până la regăsirea pe sine prin vibrația iubirii regăsită în trup, in altarul divin. Exteriorizarea in afara dualității presupune sa fie eliberate conceptele de trup, minte, separare, mare, mic, bun, rău, viața, moarte, timp și spatiu pentru a realiza experiența sinelui. Dualitatea este separarea. Nondualitatea este întregul.

Suferința omului provine din ego. Ego exista în dualitate.

Renașterea. In momentul in care realizezi sinele parcurgi eliberarea ego-ului cu toate aspectele sale. Aceasta eliberare de iluzie îți revelează esența divină.

Ego vrea să creeze. În esență noi nu cream. Le deținem dintotdeauna în informație. Când eliberăm conceptele de a dori sa recreăm ceea ce a fost creat anterior, vom aprofunda capacitatea infinită a sinelui manifestat. Aceasta eliberare a dorinței de creație ne readuce în starea divinului si manifestarea se realizează din sine.

Regăsirea este realizată din simplitate și nu în concepte sau labirintul minții. Mintea crează concepte și traiectorii , constructe și iluzii.

Esența știe, ea este dintotdeauna atotcuprinzătoare, atotcunoscătoare. Esența reprezintă coborârea în inima și eliberarea minții. Traiectoria se exprima din inima.
In clipa in care creezi traiectorii punand baza unor concepte, este ca si cum vrei sa reinventezi roata. Conceptele spirituale isi au radacina in profunzimea labirintului mintii. Mintea se manifesta, creaza , recreaza si tu permiti prin cedarea puterii tale interioare unui cerc pe care sa rulezi la infinit. Aceste concepte se manifesta prin existenta ta pana ai inteles profund si ai eliberat.
Aceasta forma si posibilitate prin care te reintroduci din nou si din nou in labirintul mintii, fie o realizezi de unul singur, fie permiti din exteriorul tau sa vina catre tine. Aceasta intoarcere in iluzie este redata prin conceptele pe care le admiti ca fiind posibilitati si le permiti sa se manifeste in propria ta viata.
Mintea vrea sa creeze ceea ce a fost dintotdeauna creat si aceasta este iluzia. Oul primordial nu poate fi recreat, el este dintotdeauna.
Intorcandu-te din nou si din nou in concepte spirituale, constructii mentale, te vei afunda la infinit in acelasi labirint. Elibereaza!
Prin eliberare totala, fie ca vine din creatia mintii tale, fie ca iti sunt expuse din exterior, constientizand profund aspectele din spatele conceptelor vei reusi sa transcenzi di dualitatea trasata de minte si labirintul acesteia.
Miracolul reprezintă fiecare moment din experiența vieții.

Lasă un răspuns