Construcția neuronală

Construcția neuronală contine un cumul de programe atât pozitive cât și negative, care sunt implementate în subconștient de-a lungul vieții și care se manifestă moment de moment, fie că suntem conștienți de acestea sau suntem mai puțin conștienți. Ele vor rula întotdeauna și vor crea circumstanțe și contexte prin care situațiile potrivite acestor programe să fie aduse în experiența de zi cu zi.

Aceste construcții neuronale, rețeaua prin care creierul acționează, prin impulsul electric, este ceea ce definește ca unitate în exprimare și comportament, ființa umană.

În momentul în care se parcurg etapele eliberării profunde din tiparele vechilor construcții, prin destructurarea vechii rețele neuronale, ființa parcurge un nou traseu, prin care se definește mai departe și acest traseu se va îndeplini în manifestare în viața de zi cu zi a celui în cauză.

Traseul tau, este realizat conștient sau inconstient, depinde exclusiv de tine, unde te situezi.
Nimic in propria ta existența nu este programat a fi redat și parcurs. Totul se manifesta după multitudinea programelor implementate în subconștient fie că sunt pozitive sau negative, programe care îți traseaza evoluția daca tu, nu acționezi pentru a deveni propriul tău stăpân în viața ta.
Până în momentul în care nu înțelegi profund suma tuturor programelor care rulează în subconștientul tău ca fiind vechea matrice, construcția neuronala prin care manifești existența și acțiunea, în conformitate cu redarea informațiilor din inconștient, a programelor negative sau pozitive regăsite in structura, se derulează de la sine.
Acționând conștient de sine, este modificata complet atat perspectiva cât și manifestarea in sine.
Aceasta presupune că acționezi pe deplin conștient parcurgând eliberarea profundă a tuturor posibilităților pe care ai rulat, eliberând in totalitate tot ceea ce simți că nu îți aparține, a fost implementat sau a fost regăsit în vechea structura trasând traiectoriile.
A deveni conștient și a acționa conștient aceasta este ceea ce îndeplinește și manifesta adevărul.
Mintea ta acționează pe pilot automat și tu rulezi programele până în momentul în care, preiei controlul complet asupra vieții tale, parcurgând reconstrucția neuronala și astfel, vechea structura matriceala este destructurata.
Propria ta existența nu se rezuma la decizii de moment, se modelează după controlul desăvârșit în a crea conștient.
A face subconștientul conștient este o etapa de tranziție către noua traiectorie, noul om și pe noul Pamant. Aceasta este vibrația superioara.

Lasă un răspuns