Activarea Kundalini , lichidul cefalorahidian

Activarea Kundalini:

Energia urcă prin coloana vertebrală. Acesta este lichidul cefalorahidian. Respirația conștientă, realizată concomitent cu exerciții de încordare a mușchilor pelvieni, declanșează întregul proces de ridicare a energiei.

Inspiri, încordezi mușchii pelvieni, menții, expirezi, relaxezi.

Acest exercițiu activează energia de la baza coloanei vertebrale, stimulează glanda pineală și generează un câmp toroidal invers de energie electromagnetică care deplasează energia către creștetul capului.

Astfel, urcă energia Kundalini.

Așadar, kundalini nu este niciun șarpe sau vreun dinozaur. Este pur și simplu lichidul cefalorahidian. Deoarece suntem corpuri fizice și deținem electricitate și energie, acestea se activează la un moment dat mult peste normal, ceea ce produce efectul de trezire spirituală. Practica exercițiului menționat mai sus (activarea kundalini), dar și alte practici care vizează exclusiv activarea energiei și forței lichidului cefalorahidian, conduce spre acest proces de trezire. În momentul trezirii, lichidul cefalorahidian circulă de-a lungul coloanei vertebrale în du-te vino și dizolvă blocajele, dar rămâne pe vertebre până în momentul în care respectivele blocaje sunt dizolvate complet.

Informația este transportata prin lichidul cefalorahidian

Apa primordială.

Fluid flow.

Lasă un răspuns