Extremele

Umanitatea se îndepărtează prin mental de calea de mijloc, se îndepărtează de divin prin fuga continuă prin viață în sine, când omenirea deține tot ceea ce are nevoie in ceea ce este. De aceea manifestam alta existența în acum, este era trezirii din uitare, a călătoriei eteric, in care tot ce deținem se poate accesa și ceea ce a fost element negativ deținut din anterior, se poate elibera.
Aceasta forță incomensurabilă ce ne este descătușată in acum, este un cadou universal pe care îl parcurgem. Universul în sine călătorește mai departe, se modifică structural, se amplifică iar galaxia noastră traversează centura de energii extrem de importante pentru toată această traiectorie. Traiectoria este modificata complet in conștiința superioara și cea participantă in manifest prin fractali. Exact aceasta de modifică prin eliberarea de fractali. Transcendenta eliberatoare.

Fara simțirea inimii nu avem cum sa urcăm în iluminare.
Nu exista iluminare fara destructurarea completă a proiecției mentale și ego.
Caută în interiorul tau, pentru a înțelege profund acest traseu de existența, pe care tu însuți, îl manifesti in existența pentru că l-ai ales.

Umanitatea deține în ADN esența divină, este informația nemuririi și prin ea structura de formează pe sine, se modelează și se perfecționează din nou și din nou, astfel încât divinul alege experiența și la final judeca experiența prin prisma călătoriei. De a fost o călătorie benefica, prisma emana in fotonii bosoni și informația este stocată în structura, de a manifestat nebeneficitate ea inscripționează extrema cealaltă.

Ambele extreme se reabsorb, doar așa ființă umană elibereaza proiecțiile traseului de pe roata de vieți, dar pentru a înțelege pe deplin aceasta, necesită abandonul în esența inițială unde sunt reabsorbite: proiecția, manifestul, sufletul și spiritul, pentru a se reda fluxul atotcuprinzător care nu participă dar alege să curgă prin cel eliberat.
Astfel fluxul reprezintă iluminarea, este liniștea interioară, unde mintea nu exista fiind reabsorbita in flux, unde beatitudinea curgă la infinit și în ea se regăsește iubirea necondiționată, parte de energie ce împreună cu celelalte energii înălțătoare, energii vii, curg in întreg.

Lasă un răspuns