144 de mii

144.000 aparțin fiecărei ființe umane în parte. Aceștia sunt centrii energetici extinși pe nivelurile superioare, niveluri care, odată conectate și interconectate, fac ca ființa să devină tot unitară și să se manifeste din fluxul universal în prezența de sine și conștiință deplină. Fiecare ființă umană, care se trezește în conștiință, poate manifesta 144 de mii de centri energetici reconectați! Aceasta este noul OM!

Ideea cu un anumit număr de ființe individuale, care numai acelea fac evoluție, aparține vechii matrice, vechilor traiectorii și nu este valabilă în noua manifestare cuantică, regăsire și parcurgere în conștiință, evoluție în conștiință: fiecare ființă umană, odată trezită în conștiință, împreună cu toate minunatele ființe umane care se trezesc și ele, pot depăși acest număr, așadar aceste numere nu au nicio relevanță; sunt numai traiectorii și manifestări pe linii temporale vechi.

Masa critică a trezirii spirituale, a conștiinței în manifestare, NU constă într-un anumit număr. De ce? Deoarece o ființă care urcă în inefabil poate echilibra alte sute de mii de ființe, care nu sunt acolo, în acele momente.

Aceste numere aparțin semințiilor biblice, regăsiți ideea în Biblie, în Testamente.

A elibera total din mental, inclusiv această proiecție, te conduce în aprofundarea sinelui, mai mult și mai mult. Acesta este un bun exemplu de ceea ce v-a fost expus, prin care au fost trasate traiectorii în vechea matrice. Conștientizarea și eliberarea din aceste concepte țin de fiecare ființă umană în parte și de nivelul său de aprofundare a informației.

Lasă un răspuns