Vitalitate, sănătate, vindecare. Mesaje subliminale pozitive

Se recomanda utilizarea căștilor. Se recomanda a fi ascultat dimineața la trezire și seara la culcare pe durata de 21 de zile.

Afirmațiile utilizate in acest video: Corpul meu este sănătos acum. Îmi vizualizez corpul in perfecta vitalitate. Sunt dintotdeauna sanatos, puternic și plin de energie. Cu fiecare respirație profundă mă vindec. Celulele mele vibrează în energie, vigoare și sănătate. Trupul meu este sănătos. Frecventa minții mele.este dintotdeauna selectată pentru o gândire și sănătate optima. Iubesc fiecare celulă a organismului meu.

In fiecare zi devin tot mai sănătos și mai puternic. Sunt bine, sunt puternic, plin de vitalitate și sunt sănătos. Trupul meu lucrează dintotdeauna pentru sănătate. Sunt înconjurat de oameni iubitori. Îmi iubesc și îmi accept trupul așa cum este. Dintotdeauna sunt profund recunoscător pentru trupul meu. Sistemul meu imunitar îmi protejează întreg corpul. Trăiesc în fiecare zi o zi plina de fericire, împlinire, vitalitate și sănătate. Trupul și mintea mea sunt conectate la fluxul de abundenta și vitalitate a universului. Iubirea, sănătatea, vitalitatea sunt in mintea și trupul meu dintotdeauna.

Sănătatea este dreptul meu divin dintotdeauna. Chiar acum îmi revendic acest drept. Cu fiecare zi ce trece, trupul meu devine tot mai energic, mai sănătos și mai plin de vitalitate. Trupul meu face tot ce-i stă în putință pentru a crea și parcurge drumul sănătății și a vitalității. Sunt profund recunoscătoare dintotdeauna pentru vindecarea care are loc în fiecare celulă a trupului meu. Iert și mă iert.

Mă aflu într-o energie vindecătoare care curge prin trupul meu dintotdeauna. Beau suficientă apă, iubesc mișcarea și mănânc sănătos. Sunt capabil sa fac alegeri sănătoase pentru corpul meu.

Lasă un răspuns