Vidul, compactare, neutrin in nucleu si stabilizarea in noua traiectorie

Prin vid, se realizează efectul de întoarcere a informațiilor de îmbătrânire la starea lor inițială – zero – parcurgere destructurare, restructurare, accesul declanșând cuantic, procesul stabilirii altei traiectorii in nucleul celulei.

Aceasta noua traiectorie presupune stabilizarea nucleului de baza informațional in unda de vibrație corespunzătoare procesului respectiv, in conformitate cu reprogramarea.

Mentalul decodifica că dai timpul înapoi, însă energetic nu există timp spatiu și numai parcurgerea altui traseu, vibrație, traseul fiind realizat din informația și în nivelul nucleului celulei.

Implozia inainte de parcurgere in vid presupune eliberarea aspectelor manifestate , fie că sunt la nivel fizic sau la nivel energetic și prin ” compactarea” vidului realizandu-se stabilizarea redării in noua traiectorie.

Pentru a elibera fluctuațiile câmpului cuantic in vid este realizată “compactarea”acestuia, in urma căruia este realizată expansiunea nucleului.

Aceasta expansiune readuce prin eliberarea fluctuațiilor, unda de vibrație unitar universală, și mai apoi este parcurs absolutul unde se poate traduce nemanifest , in care niciun val , energie sau vibrație se reîntoarce la starea inițială.

Coliziunea in nucleu dintre neutrin și miezul celulei, realizează noua traiectorie prin care mai apoi este redată pas cu pas informația interconexiunilor de la nivelul electric, energetic și biostructuri.

Dilatarea spațiului timp, este un factor care nu influențează traiectoria redării, el fiind perceput exclusiv din sfera mentala și nicidecum din traiectoria reală a potențialului infinit, însă poate trasa prin participare activă, percepută de mental, o posibilitate de vibrație până în momentul parcurgerii coliziunii.

Lasă un răspuns