Tiparele mentale

Eliberarea de suma tuturor tiparelor mentale, care atrag în mod repetitiv circumstanțe și contexte ce se perpetuează la nesfârșit, este ideal a fi conștientizat deoarece aceasta este esența.

Calea vindecării se bazează pe munca interioară, neinfluențată de soluții exterioare. Frecvent, diferențierea între acestea nu este clară, datorită captivității în tiparele mentale existente, ceea ce limitează perceperea realităților dincolo de cunoașterea anterioară.

În acest context, structurile matriceale vechi continuă să domine existența.

Identificarea și eliberarea tiparelor mentale este un proces esențial. Aceste tipare sunt echivalente cu programele subconștiente, care includ traume, emoții și situații negative neprelucrate, provenite din copilărie, adolescență sau maturitate și influențate de părinți, mediul social și general.

Labirintul mental, reprezentând manifestarea subconștientului în conștient, și traiectoriile mentale, ce decurg din efectul gândului asupra manifestării, sunt elemente cheie. Rezonanța acestor tipare conduce la întâlnirea cu oameni și situații de viață care reflectă ceea ce nu a fost eliberat din subconștient și conștient.

Astfel, gândul individual trasează existența, iar tiparul subconștient definește această existență, conform proiecției personale. Acesta este nivelul la care se desfășoară procesul.

Tipare mentale = programe în subconștient.
Programe în subconștient = traume, emoții, situații negative neprelucrate, absorbite. Perioada: copilărie/adolescență/maturitate.
Preluări de tipare = de la părinți, mediul social, mediul în care exiști în general.

Labirint mental = ceea ce se manifestă din subconștient în conștient și conștient.
Traiectorii mentale = ceea ce se manifestă din subconștient și conștient prin efect gând/manifestare.

Rezonanța – tiparele din care ești construit te conduc (după rezonanță) să te întâlnești cu oamenii, situațiile de viață, posibilitățile de viață, întocmai cu ceea ce nu este eliberat din subconștient și conștient.

Deoarece:

Gândul tău trasează existența ta.
Tiparul tău din subconștient trasează existența ta.

Proiecția este aceasta.
Mergi potrivit proiecției tale.
Acesta este nivelul.

Cine crede că face? Cine crede că respectă regulile și crează traiectorii? Mintea. Mintea crede și are controlul până în momentul în care controlul minții este dizolvat în conștiință, iar din conștiință curge starea de claritate deplină. Iadul și entitățile de care vă temeți sunt în mintea voastră. Acestea sunt proiecții, dar unii dintre voi sunteți atât de profund înrădăcinați în aceste credințe încât nu observați iluzia și o perpetuați prin proiecții exterioare. Entități, vieți, creații, extratereștri, dimensiuni, iluzii peste iluzii, exact cum iluzia tunelului de lumină există în voi, la fel și iluzia morții și a supraviețuirii, a vieții în sine, protecția din spatele retinei. Esența nu este să pătrunzi toate acestea la un loc, ci esența este să transcenzi prin eliberare totală. Aceasta este desăvârșirea de sine, în care rămâne nemanifest. Și da, este foarte greu să ajungi aici; este mult de eliberat, iar mintea va căuta întotdeauna, prin toate scopurile și mijloacele, să te tragă înapoi în creația sa.

Lasă un răspuns