Starea vibrationala si continuitatea sa

Unii dintre voi mă întrebați de ce nu reușiți să vă păstrați starea extazică, vibrația beatitudinii, atunci când aceasta apare?
Pentru a menține constant o anumită stare vibrationala este necesar ca atunci când aceasta stare vibrationala apare, sa poata găsi teren fertil pe care sa înceapă să nască continuitatea. Terenul fertil semnifica universul tau atât interior cât și energetic. Cu cât înaintezi procesul eliberării și vindecării tale, cu cât lucrezi mintea prin conștientizarea că tu ești stăpânul minții tale și nu invers, atunci putem sa spunem ca ai inceput percepția ta iar străduința ta este sa devii cea mai buna varianta a ta. Starea de iluminare semnifica conștientizarea tuturor nivelurilor de manifestare dar mai ales conștientizarea că suntem cu mult mai mult decât un simplu trup și că ceea ce suntem se îndeplinește pe sine prin sine acționând conștient în trup, în viața de acum pentru a duce la îndeplinire si manifestare partea reală care se regăsește în structura intracelulara însă pentru a pătrunde structura, iluzia și bagajul adus, necesită eliberat pentru că vedeți voi, nu reusim sa devenim varianta noastră adevărată cărând în spate, de exemplu: trecut, oameni plecați din viața noastră dar cu care am rămas legați prin stringuri deoarece nu i-am eliberat, diverse situații de viață, traume, posibilități fara îndeplinire, cunoaștere fără îndeplinire și multe altele, idealuri, idei și dogme, norme după care sa îți creezi iluzia si sa te mentii in aceasta iluzie,

Retine: pentru a menține o anumita stare vibrationale este necesar sa îți urmezi structura interioara, miezul nucleului din care ești format, exceptând in totalitate exteriorul și tot ceea ce exteriorul îți oferă că și posibilitate. Întoarcerea în nucleu semnifica eliberarea totala, semnifica vindecare progresiva parcursa din intenția de a te desăvârși în esență. Daca tu te-ai împăcat cu faptul că ai in interior o parte negativă și o parte pozitivă fara a transcede mai departe dualitatea atunci vei rămâne programat exact pe nivelul conștientizării și dorinței de moment de manifestare așadar. Aici suntem sau începem să devenim prin proces continuu de realizare in îndeplinirea esenței, partea noastră cea mai buna, varianta noastră adevărată iar pentru a deveni fericire este necesar să permitem fericirii intracelulare sa se îndeplinească pe sine prin toate structurile de manifestare.Daca in celula mea este stocată informația de fericire eu cum as putea fi altceva și dacă sunt altceva, voi depune toate eforturile pentru a mă regăsi, iar daca mă regăsesc mă îndeplinesc, este simplu, avem nevoie doar de noi și de dorința îndeplinirii, focul viu din inima sacra și din toată structura de manifestare în acum.
Fiți binecuvântati!
https://www.facebook.com/divinitateformatorascetsoare/

Lasă un răspuns