Ruperea lanțurilor in care nivelurile de natura inferioara, negativă a programelor arhonice , au fost manifestate în existență umanității.

Ruperea lanțurilor in care nivelurile de natura inferioara negativă, care au fost manifestate în existență umanității.

Transcenderea nivelului de conștiință inferior in care vă țineți legați cu lanțuri, prin credințe in programul colectiv negativ în care tema arhonilor, gri și alte entități de natura inferioară , entități negative, extrag energia umană, conduc in eliberare totala.

Informațiile exterioare precum diferitele programe de televiziune, știri, teorii, etc care se concentrează pe aceste subiecte negative, sunt menite pentru a tine ființele in aceste programe de nivel inferior, subunivers acționând la nivel de subconștient colectiv și subconștient ființa divină întrupată, prin care este extrasă energia vitala a oamenilor care își îndreaptă atenția și credința lor către acele programe și informații.

Diferitele modalități de aplicare a acestor programe precum și tehnici ( cum este hipnoza regresiva) de accesare a subuniversurilor, nivelul inferior de conștiință în informațiile universale, pot aduce in manifestare reală aceste programe de natura inferioară negativă prin care anumite entități prin existența în viața celor care apelează și lucrează cu aceste tehnici și posibilități.

Aceste programe de nivel inferior sunt concepute să mențină ființa conectata in primele trei chakre de baza, și anume: sex, supraviețuire și putere. In momentul in care ființa umană se muta in inima sa, atunci aceste programe de nivel inferior, sunt destructurate complet.

Prin parcurgerea inimii, în lumina divina, aceste programe pot fi eliberate în totalitate din aspectul subconstientului, astfel anularea lor completa sa fie realizată cu succes, acțiune care propulsează ființa umană în următorul nivel de conștiință ce urmează după eliberarea totala de aceste aspecte negative, nivel mult mai înalt și punte de legătură către cel superior manifestat universal.

In aceste momente este destructurata in totalitate vechea matrice împreună cu toate aceste niveluri inferioare de manifestare iar reincarnarea dispare complet din subconștient colectiv și propriu, cu cât ființele urca în conștiința către conștiința universală , unde ancorarea totala manifestă eliberarea totala de toate aceste vechi traiectorii.

Ruperea de aceste manifestări se parcurge prin inima și prin eliberarea credințelor in acestea!

Eliberarea completa presupune extragerea ființei din credințele în negativitatea manifestată prin aceste entități, niveluri de conștiință inferioară care mențin ființele in cedare de energie vitala.

Aceasta eliberare completa se realizează prin intermediul inimii și parcurgerea propriei evoluții, evoluție prin care aspectele negative implementate profund in subconștient sunt eliberate în totalitate , acele programe negative care rulează și care trasează traiectorii peste traiectorii, de manifestare a acțiunilor cu energie negativă, in sensul in care sunt proiectate.

Acel nivel inferior, se destructureaza in aceste momente din subconștient colectiv, deoarece conștiința mamei Pamant a urcat către nivelul superior de manifestare ancorand manifestarea universală superioara in existenta sa.

Lasă un răspuns