Rugăciunea inimii-integrarea in Divinitate

Integrarea în Divinitate

divin

Tac, tac și ascult ființa . Merg în inima unde o întreagă lume și un întreg Univers mă așteaptă.
Tac, și inima vorbește. Mă minunez de puterea inimii mele, cum adună lacrimi de iubire și vindecare și le oferă mamei mele Pământ. Cum adună lacrimi de iubire și vindecare și le oferă tuturor plângând. Acesta nu este un plâns de trup și nu este un plâns de durere, este un plâns Divin și este lumină și iubire.
Tac, mă strigă inima și vreau să mă duc. Mă strigă sentimentele neîmpărtășite care abia așteaptă să se manifeste. Lumina inimii coboară încet, încet peste Pământ. Se ridică în înaltul cerului, străbate și se depărtează in Univers. Se întâlnește cu Divinitatea… îmbrățișează -ma Domnul meu. Mă reîntorc la Tine în sânul Tău.
Mă strigă Atomul Divin, este atât de minunat în brațele lui, el este un întreg Univers în universul meu, suflarea Divină.
Tac, mă strigă Sinele Divin. El este mai presus de sentimentele trecătoare. Am conștientizat că el este. Păstrez curat în trupul meu și puritatea inimii mele se manifesta sublim. Ai suflat de trei ori și focul viu Ai aprins. În toată existența mea.
Sa nu te simți singur, toată ființa este alaturi ție și face voia ta.
Tac, tac, mă cheamă jocul de lumină, mă cheamă perfecțiunea și iubirea, mă cheamă inima și cel Divin, mă strigă prezența.
Sunt aici și acum. Exist!
Sunt aici și acum. Manifest!
Sunt aici și acum . Ofer!
Manifest voia Sinelui Divin. Manifest îmbrățișarea divinității. Mă pierd în energii, devin una cu existența și creația. Mă minunez că Sunt.
Devin o energie intensă și simt că mă ridic în Univers. Devin o energie înaltă și simt că m-am îmbrăcat cu lumină. Privește-mă Domnul meu, sunt o mireasă în alb și sunt doar inima.
Privește-mă Domnul meu sunt eliberată și perfectă.
Tac și mă minunez de energii, energiile îmi străbat întregul trup firav. În inima rămân ancorate și se manifestă în exterior.
Sunt energiile Divine, este iubirea ce o port, este dorul perfect, in ele se regăsește Domnul meu.
Ți-am pregătit o camera în inimă, așa cum Ai dorit să fie încă de la început. Patrunde in interiorul meu și strălucește… este totul cum Ai Vrut.
Te îmbrățișez și simt iubirea. Ești sufletul unui copil nevinovat. Ești puritate și iubire și plâng, plâng minunandu-mă cât poți fi de curat.
Lasă toată binecuvântarea Ta să-mi aline existența, să-mi fie vindecare și iubire, căldură, să-mi fie drag.
Să fie perfect cum este acum. Să fie astfel infinit. Să dureze în nemurire clipa aceasta. Să fie totul necreat.
Tac și privesc întreaga minune ce se petrece în inima mea.
Privesc întregul Univers, întreaga manifestare și las pleoapele să coboare. Să rămân astfel. Pentru totdeauna. În energie înaltă , lumină și iubire. În Creator și Univers. În conștiința universală. În spațiul nelimitat.
Nu am nevoie de nimic decât de Tine CREATORUL meu.
Să mă păstrezi în continuare în Grație Divină. Să fiu astfel mereu.
Îți mulțumesc că Mi-ai adus lumina și iubirea. La sânul Tău M-ai luat și M-ai ocrotit.

Un răspuns la „Rugăciunea inimii-integrarea in Divinitate”

Lasă un răspuns