Noua structură neuronală

Interconectarea noii structuri neuronale implică dezvoltarea și întărirea legăturilor neuronale. Noua structură neuronală reprezinta o nouă rețea îmbunătățită care facilitează un grad mai mare de conștientizare, creativitate și gândire. Aceasta ar putea fi realizată prin diverse metode, cum ar fi meditația, exercițiile cognitive, sau chiar tehnologii emergente ce stimulează creierul. Tehnica redată in cursul academiei vindecării, realizează acest proces.

Despachetarea potențialului nelimitat reprezintă deblocarea și exploatarea întregului potențial latent din interiorul uman. Prin diverse practici de auto-cunoaștere, ființă umană poate accesa și utiliza resurse interne neexplorate anterior, cum ar fi creativitatea, intuiția și reziliența.

Declanșarea creșterii nivelului de DMT în Organism se realizează prin diferite tehnici. DMT (Dimetiltriptamina) este un compus psihoactiv cunoscut pentru efectele sale profunde asupra conștiinței. Creșterea nivelului său în organism, fie natural prin tehnici de respirație sau meditație, fie prin alte metode, ar putea conduce la experiențe transformatoare, extinderea percepției realității și accesarea unor stări de conștiință modificate.

Transmutare activă și alchimizare proprie reprezintă un proces de transformare interioară, prin care ființa umană își schimbă starea mentală, emoțională și spirituală. Prin transmutare, aspectele mai puțin dezirabile sau negative sunt convertite în calități pozitive, îmbunătățind astfel starea generală de bine.

Glanda pineală, adesea asociată cu “al treilea ochi”, acesta este un centru important pentru iluminare spirituală și conștientizare extinsă. Activarea glandei pineale este realizată prin practici spirituale, meditație sau tehnici de vizualizare. Acesta conduce întotdeauna la o percepție sporită a realității și la experiențe mistică sau spirituală.

Deținem capacitatea pentru a realiza interconectarea noii structuri neuronale si despachetarea potentialului nelimitat din perspectiva declansarii cresterii nivelului de dmt in organism prin transmutare activa si alchimizare proprie, factor declansator de percepere activa in pineala.

Lasă un răspuns