Învață să nu te minți singur!


Nu refula niciun sentiment sau emoție negativă, considerând că dacă le vei ignora ele vor dispărea de la sine deoarece te vei minți singur.
Orice emoție de de nivel inferior, orice trauma, orice sentiment negativ este bine să îl conștientizăm și să îl acceptăm. Este foarte important să acceptam. Astfel vindecam.
Baza se regăsește în profunzimea noastră și sunt acele vechi trasee care ne-au alimentat vechea rețea neuronala, așadar ce facem noi in momentele in care depistam aceste vechi traiectorii? Incepem sa eliberam pas cu pas de la noi, acele vechi structuri, rezonanțe cu care nu mai suntem compatibili și aceasta reprezintă procesul de vindecare mai mult și mai mult.
Informația este cat se poate de simpla și se regăsește în interiorul nostru!
Cu cât constientizam, cu atât parcurgem procesul.
Fraților, cu toții avem instrumente la îndemână cu care sa ne aprofundam, vindeca, evoluam, expansionam mai mult și mai mult dar necesită ATENȚIE IN INTERIORUL NOSTRU și eliberarea tendințelor de a căuta în afară.
Este adevărat, universul trimite prin tot și toate, informația care ajuta, dar aceasta nu are valoare daca noi nu conștientizăm ceea ce ne este folositor in momentul ACUM!
Așa funcționează.
Așadar este firesc să vă manifestati in dualitate , in negativ-pozitiv și de voi înșivă depinde cat de dispuși sunteți sa alchimizati dualul și să îl transmutați, conducandu-va către aceste niveluri superioare în care sa vă ancorati mai mult și mai mult.
Aici, in aceste conștientizari, este inexistentă diferențierea, precum individualitatea deoarece cu cat te vindeci mai mult și mai mult, cu atât prin tine curge întreg universul, informația, ancorarea, starea inițială.
Această energie sacră nu este doar un drept al femeii, ci și o responsabilitate. Ea solicită respect și venerație. A înțelege și a onora energia pântecului este a recunoaște și a celebra adevărata putere a feminității în toată splendoarea sa.

Lasă un răspuns