Glanda Pineala

Glanda Pineală și DMT

Glanda pineală este situată în centrul creierului, fiind asemănătoare cu un con de pin. Aceasta are un rol extrem de semnificativ în corpul uman și în procesul trezirii spirituale.

Pineala este cunoscută pentru secreția de serotonină și melatonină, influențând ciclul somn-veghe și starea de spirit.
Glanda pineala produce DMT (dimetiltriptamină), care induce o stare psihodelică naturală, și joaca un rol cheie în deblocarea potențialului uman.

Fenomenele Piezoelectrice și Piezoluminiscente
Glanda conține cristale cu proprietăți piezoelectrice, care eliberează fotoni sub compresie, creând un efect de luminiscență.
Cristalele din glandă pot elibera un spectru complet de culori, fiind implicate în experiențele vizuale generate de DMT.
Cristalele din glanda pineală

Glanda pineală conține cristale microscopice. Aceste cristale au proprietăți speciale de piezoelectricitate (capacitatea de a genera un curent electric sub presiune mecanică) si piezoluminiscența (capacitatea de a emite lumină sub presiune).

Glanda pineală reprezintă rol spiritual asumat, reprezinta intuiția, viziunea interioară și trezirea spirituală. Cristalele din această glandă faciliteaza experiențe psihice si spirituale, cum este clarviziunea și experiențele extracorporale.

⚡Decalcifierea glandei pineale reprezintă: trezirea spirituală, intuiția și clarviziunea.⚡

Glanda Pineală este sămânța divina și puntea între fizic și spiritual. Pineala este un intermediar între realitățile fizice și spirituale.

Glanda pineala activa produce similarități cu retina ochiului, protectia din spatele retinei devine clara. Celulele pinealocite sunt comparate cu cele ale retinei, aceasta este o conexiune vizuală internă.

Prezența fluorului în corp este o barieră în calea conexiunilor spirituale, influențând negativ funcția glandei pineale.

Conștiința in lumina solara
Lumina solară stimulează secreția de serotonină în glanda pineală, producand beneficitate în mod direct, în starea spirituala.

Traversarea și ancorarea in creșterea energiei Pământului și a activității solare, au influență asupra conștiinței umane.

Cum pot activa glanda pineală?💎
Nivelul tau de conștiință se modifică pe măsură ce ACTIVEZI glanda ta pineala
Glanda pineală sau al treilea ochi este centrul tău energetic.
La nivel spiritual, „al treilea ochi” reprezinta conexiunea energetica cu spiritul.
🌈meditaţie – meditația este cea mai tradițională metodă de activare a glandei pineale.Când meditezi, ar trebui să fii într-o poziție relaxată, confortabilă. Închide ochii și respira profund și relaxat. Pune-ți atenția pe al treilea ochi, dar fără efort. Nu forța nimic, rămâi mereu relaxat.
☀️privește soarele – privitul soarelui era deja o metodă eficientă de activare a glandei pineale în antichitate.Glanda pineală este considerată a fi sensibilă la lumină și este stimulată de radiația solară. Formează serotonină, care se transformă în melatonină noaptea.Prin privire la soare, te uiți direct la soare pentru câteva secunde. În primul rând, limitezi durata la maximum cinci secunde. Privesti soarele doar la răsărit sau la apus, deoarece în acele momente radiația este mai slabă. O creștere treptată a duratei este posibilă, în funcție de preferințele personale.
🙏qigong – in traducere Qigong înseamnă „cultivarea energiei vieții”. Cu ajutorul exercițiilor de Qigong, vei învăța cum să direcționezi fluxul de energie în corpul tău prin mișcări blânde și respirație calmă. Meditația este o parte importantă a Qigong-ului. Există, de asemenea, alte elemente precum atingerea ritmica pe frunte, strângerea ochilor, râsul și zâmbetul sau concentrarea.
💎antrenarea undelor cerebrale – creierul uman folosește o varietate de modele de unde cerebrale. Fiecare tipar reprezintă o stare specifică de conștiință. Diferite sunete pot fi folosite pentru a induce o stare de conștiință.
🔥DMT (dimetiltriptamina) – glanda pineală în sine produce DMT, cea mai puternică substanță psihedelică. DMT este conținut în unele plante halucinogene. Ezoterismul presupune că DMT aduce mai multă conștientizare și înțelepciune. Dimetiltriptamina modifică percepțiile senzoriale, astfel sunt posibile noi structuri de gândire.
💥O glandă pineală activă și sănătoasă mărește conștiința.💥
Glanda pineală produce melatonină. Dacă funcția ei este afectată, acest lucru poate duce la tulburări de somn și, ca urmare, la o susceptibilitate crescută la stres, depresie și alte afecțiuni. Hormonul de somn melatonina este produs direct în glanda pineală. Glanda pineală are astfel o influență directă asupra somnului tău.
💎O glanda pineală activa te ajuta întotdeauna să faci diferența între adevăr și manipulare sau minciună, aratandu-ti intenția din spatele ființelor umane și manifestărilor.💎
Sarcina principală a glandei pineale este producerea de melatonină.Dar ea își asumă mai multe responsabilități. Deci este considerat un fel de ceas pentru toate celelalte glande din organismul uman. Hormonii pe care îi produce sunt folosiți pentru a transmite informații. Tiroida este, de asemenea, reglată parțial de glanda pineală.

Trezirea spirituală este declanșată prin fisura in calcifierea Glandei Pineale

Test pentru a afla dacă glanda ta pineală funcționează optim: închide ochii și încearcă să vizualizezi un pom de culoare mov sau o frunză verde. Dacă nu reușești să le vizualizezi, atunci glanda ta pineală ar putea fi calcificată.

Când glanda pineală începe să se decalcifice, se pot vizualiza, cu ochii închiși, culori variind de la alb și galben până la albastru, verde sau lila. Aceste culori rămân constante în câmpul vizual.

Spirulina și chlorella, curcuma, urzica și orzul verde sunt câteva dintre plantele care ajută la decalcifierea glandei pineale. Băile de soare (în timpul apusului și răsăritului), exercițiile Kegel și meditația sunt extrem de eficiente în acest proces.

Glanda pineală se formează la făt în jurul perioadei de 8 – 9 săptămâni, urmând formarea inimii.

Glanda pinealela joaca un rol important în reglarea ciclurilor circadiene și somnului.

Practici generale de sănătate recomandate pentru menținerea sănătății glandei pineale:

Alimentația: consumul de alimente bogate în antioxidanți și antiinflamatoare, cum ar fi fructe, legume, turmeric și alimente bogate în magneziu, apa vie, este recomandata pentru sănătatea generală și contributie la funcționarea optimă a glandei pineale.

Practicarea meditației îmbunătățeste multe funcții cognitive și de sănătate, inclusiv îmbunătățirea funcției glandei pineale.

Substanțe precum cafeina și alcoolul afecteaza producția de melatonină și, implicit, funcționarea glandei pineale.

Activitatea fizică îmbunătățește circulația sângelui și ajuta la reducerea inflamației în corp, ceea ce este benefic pentru sănătatea glandei pineale.

Glanda pineală activa declanșează practicarea abilitaților, percepțiilor extrasenzoriale, alinierii trup minte spirit și alte minunate beneficii sunt declanșate in momentul activării acestui important centru energetic in corpul uman.

In momentul in care glanda ta pineala este activată, începi să parcurgi alt nivel…

Daca in momentul in care glanda ta pineala este curățată, nu setezi intenția ca tot ce vine către tine sa te ajute sa evoluezi, nu cureți campul tau mental de toată încărcătura, vei experimenta acea psihoza despre care ți-am vorbit.

Daca te decizi să publici expunând informații cu potențial de natura inferioara prin care alarmezi întreaga existență, este mult mai grav … introduci și pe alții în psihoza ta și uite așa dobândim egregor de anumită frecvență…

Echilibrul și armonia pleacă din sănătatea interioara! Cunoaște interiorul tău, mașinăria ta și preia controlul universului interior prin vibrația inimii tale.

Daca ai activat Ajna, poți realiza cu mare ușurință prin filtrul vibrației inimii, conexiunile benefice ție, așadar concentrează atenția pe inteligenta inimii tale și manifesta adevărul tău interior, din inima ta.

Esența care ești se manifesta prin vibrația inimii, celelalte aspecte sunt unelte cu care divinitatea lucrează în armonie și echilibru.

Când ai conștientizat profund se manifesta întregul prin ceea de ești în adevăr și astfel ești eliberat de aspectele iluziilor.

Lasă un răspuns