Experienta

Experiența vieții se va întinde la nesfârșit cât vei comanda tu sa fie, conștient pe deplin de creatia ta.
Sa te îndeplinești constient și pe deplin din ceea ce esti, sa fii conștient de puterile tale divine, de capacitățile tale divine și sa curgă totul într-un echilibru perfect, astăzi, a devenit o floare rară. Secretul e in interiorul ființei tale.
In momentul in care conștientizezi pe deplin și profund ca nimeni din afara ta nu te conduce pe tine, vei stăpâni profunda înțelegere ca tu esti cârmuitorul vieții și morții tale.
Daca am înțeles, integrat, acceptat, parcurs sacralitatea morții, aceasta mă binecuvântează tocmai datorita faptului că am acceptat-o pe deplin.
Aceasta acceptare profundă a produs miracolul transformării.
In profunzimea celulelor, in miez și în nucleu, a fost rescrisă traiectoria cea nouă și cu fiecare pas realizat in ancorare reprezintă elementele primordiale ce sunt despachetate pe structuri mai mult și mai mult.
Este o iluzie sa ne temem de moarte, avem nevoie sa o integram și să o parcurgem.
Numai astfel o vom înțelege pe deplin ii vom înțelege brațele și sacralitatea.
In definitiv ea împreună cu viața, sunt cele două surori gemene care se echilibrează una pe cealaltă
Aceasta reprezintă noua etapa de conștiința și conștientizare a noului om născut pe noul pamant.
Clipa, momentul, acum este intrarea in nou. Acum este momentul sa ne ancoram in Vibrație de Nemurire ce declanseaza in noi Noua Traiectorie
ADN: viu, nemuritor, nealterat, acum și aici.
Însăși galaxia noastră se curată de aspectele întunecate din anterior. Însăși subconștientul colectiv se curata de vechil traiectorii din anterior. Însăși Creația se trezește pe sine însăși prin suflare divina. Constientizarea suprema, conștiința superioară, mai mult si mai mult.
Galaxia, trandafirul vieții , viu, nemuritor ce se regăsește in NOI.
In ADN -ul nostru, in sângele vieții noastre, un miracol care se despacheteaza mai mult si mai mult.
Etape de eliberare parcurse pentru a face loc binecuvântării divine, iubirii divine, grației divine care se ancorează mai mult si mai mult in sita curată, minte absorbita in inima pentru ca inima sa dicteze existenta din puritatea emanației inefabilului.
Expresiile puritatii eliberatoare a misticului divin, devin acum o stare de sine stătătoare.

Lasă un răspuns