Esenta nucleului

Supraconștiința, esența nucleului, este despărțită de voi câtă vreme mintea este activă. Unii asociază supraconștiința cu mintea, dar nu este una și aceeași cu mintea. Este esență pură. În ea regăsești intuiția. Este omniprezentă sau un flux universal divin, cum îi spun unii.

Pentru a se manifesta în devenire completă, integrare, manifestare, supraconștiința necesită ca mintea să fie reabsorbită în esență. Subconștientul activează câtă vreme mintea este activă. Parcurgând în subconștient conștientizarea de sine, se absoarbe aspectul mental și subconștientul se dilată până la disipare completă în supraconștiință. Atenție, nu am spus supraconștientă, aceea este altceva.

Ființa umană parcurge reintegrarea în flux prin simplitatea faptului că își conștientizează mintea și, odată ce își conștientizează mintea, poate acționa. Prin acțiune, se realizează evoluția. Energia este în continuă mișcare, ce reprezintă că tu vei face ceva cu tot ceea ce știi că ești în acele momente și ce vei face depinde exclusiv de disponibilitatea ta de a te reda sursei. Sursa o ai în interiorul tău, dar nu ești conștient de ea deoarece îți rulează mintea. Câtă vreme îți rulează mintea inconștient, parcurgi aceeași stare inconștientă – aceasta semnifică a dormi, adică ești inconștient, mintea ta trasează traiectorii și trasee, acesta este labirintul mental.

Pentru a fi una cu fluxul, aspectul mental necesită curățat pas cu pas. E ca și cu o sită. Dacă sita este murdară, nu se poate cerne făina.

În momentul în care începi să eliberezi aspectul mental, dispar toate traiectoriile. Dispare pas cu pas partea subconștientului, deoarece tu, din subconștient, începi să faci conștientizarea de sine.

Prin conștientizare de sine parcurgi nivelurile de evoluție. Toate sunt într-un mare proces și acest proces se numește evoluție.

Tu de fapt ești aici, pentru că sinele se experimentează pe sine. Nu refula, nu reprima. De aceea am spus mereu: eliberând vei reuși să regăsești starea inițială.

Eliberarea aceasta presupune să ajungi la nivelul în care mintea ta nu mai are nimic de spus de la sine, este absorbită. Va vorbi prin absorbție-fluxul.

Fluxul universal divin vorbește prin tine exact în momentul în care ți-ai destructurat pas cu pas mintea. Mintea este ego. Acolo ai toate tiparele implementate, toate preluările, tot traseul. Aceea este matricea veche.

Cu cât eliberezi, reintegrând aspectul mental în inimă, se va putea descrie inima. Inima sacră este divinul manifestat. Astfel, inima este puntea către nemanifest și acel ceva ce simțeai că este separat. Cei din vechime simțeau că este separat deoarece nu reușeau să se întoarcă înapoi pe cale. Calea semnifică când ai devenit una cu proiecția că, în acele momente, dispare tot, deoarece intervine energia, energia nirvanei, sau beatitudinii, sau golului.

Voi vă temeți de gol, dar vă temeți de însăși creația, pentru că mintea nu traduce golurile; ea nu înțelege acest lucru. Ea este activă și neliniștită, și cu cât dispare mintea, ancorarea în frecvențele superioare se manifestă.

Cuantic, aceste frecvențe superioare sunt frecvențele pure, dar noi le denumim superioare deoarece, privind de jos în sus, credem acest lucru. În definitiv, frecvența este frecvență, energia este energie, fie că e jos sau sus; ea se va reuni întotdeauna potrivit după rezonanța și semnătura energetică. Cu alte cuvinte, iubirea se unește cu iubirea, frecvența de furie cu furia, și tot așa.

Nu pot să se unească împreună frecvența de iubire cu cea de furie, dar iubirea poate trasa o altă traiectorie frecvenței inferioare de furie prin redirecționarea ei în vid, de unde urmează schimbarea.

Furia, de exemplu, este atributul minții active. Iubirea este atributul divinului manifestat în supraconștiință.

La trecere, exact asta va judeca supraconștiința voastră neintegrată pentru tot ce acționați într-o viață. Aceasta este ceea ce vă va întoarce înapoi în vechile trasee. Inevitabil.

Și se va manifesta asta până când părțile din sursa care își iau trup și manifestă existența reușesc să se reîntoarcă în absorbție, să se absoarbă în flux. Fluxul este eliberarea completă în existență.

https://www.instagram.com/eonamihaela?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
https://youtube.com/@eonamihaela?si=qIYKV4ggkOxshI-Q

Telegram Grupuri: Frecventa Superioară, Academia Vindecării, Practica Vidul mental

http://paypal.me/NividEonaAdnana6

Lasă un răspuns