Energiile masculin feminin

Indiferent că ești bărbat sau femeie, deții in interiorul tau atat energie masculină cat și energie feminină. Majoritatea ființelor umane tind să meargă mult pe o singură energie, cu alte cuvinte, femeia să urce numai energia feminină, iar bărbatul numai pe cea masculină, astfel va exista exes de energie într-o singură direcție, ceea ce nu este benefic sau armonios. De ce?

Dacă vrei să te integrezi în acest măreț proces de căutare și parcurgere a iluminării interioare, necesar este să conștientizezi ambele energii interioare pe care le deții în interiorul tău și să le ghidezi pentru a le urca și uni prin fiecare centru energetic. Acesta fiind procesul nunții cosmice. Odată ce urci armonios ambele energii, nu te manifești în exces de feminitate sau masculinitate, și vei regăsi acel echilibru interior, acea armonie interioară și prin aceasta te vei îndeplini mai departe.

În momentul în care ești pe deplin conștient de ambele energii pe care le deții în interiorul tău și le reunești, crești în măreția lor. Îndeplinirea ta în liniștea extazică se parcurge pas cu pas, din acel moment.

Doar prin autocunoaștere interioara, poate ajunge ființă umană la starea inițială, etern sursa.

Lasă un răspuns